Skocz do zawartości

Czy Tinky Winky jest gejem?

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Zobaczylem ten temat i wlos mi sie na glowie zjezyl (sorki, nie mam wlosow). Chcialem oficjalnie zaprzeczycz jakbobym ja i moi przyjaciele byli gejami:

1. Jestesmy bezplciowi - nie mamny narzadow wskazujacych na to jakby bylismy gejami.

2. Te skandalne filmiki to zwykly fotomontaz - nigdy Lala nie dotykal swoja trabka moich miejsc intymnych - to prowokacja !

3. To ze dziwnie sie zachowujemy wynika tylko z tego ze caly dzien jestesmy nagrzani - to akt i do tego sie przyznajemy, lubimy od czasu do czasu wypic.

Chodzimy do kosciola, sluchamy Radia Maryja, przelewamy spore kwoty na konto O. Rydzyka. Planujemy takze zalozyc rodziny - rozmnazamy sie jednak przez paczkowanie. Prosimy wiec o oficjalne przeprosiny i sprostowanie poniewaz jestesmy prawowitymi obywatelami Anglii. Prosimy tez polska spolecznosc, ktora robi w naszym kraju niezle spustoszenie aby przestali rzucac do nas kamieniami i pozwolili nam spokojnie chodzic ulicami.

ps. w dziwnym kraju mieszkacie, gejow sie czepiacie a tolerujecie ludzi z mongoidalnymi twarzami - u nas, w Anglii za takie twarze placi sie dodatkowy podatek tak wiec Wasz prezydent/premier jak i ten frankenstein i inne odmience powinni placic twarzowe.

z powazaniem,

Tinky Winky

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oficjalna wiadmosc - program cartoon network zostaje zdjety z emisji: Krowa i Kurczak (no comment), Atomówki (4 dziewczynki i profesor - chora pedofilia), Laboratorium Dextera (kazirodztwo), Billy i mandy (pedofilia, ten szkielet ma kilka tys lat ! a Mandy zaledwie 10), Johnny Bravo (jako dawanie zlego przykladu - w jego wieku powinno sie miec 3-ke dzieci i chodzic do kosciola !) - tworcow bajek zatrzymano do wyjasnienia, grozi im dożywocie !!!

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Rozmawiałem rano ze znajomą, która pracuje w Dublinie, mówiła że wszystkie gazety nabijają się z idiotycznych pomysłów naszego rządu.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Apropo mam nowa teorie, ludzie mowia:

nie glosowales, nie masz prawa narzekac

a ja mowie ze to BZDURA ! Jest dokladnie na odwrot:

Glosowales - nie masz prawa narzekac bo sam wiedziales co wybierasz, trzeba bylo nie glosowac jak nie bylo na kogo. Nie glosowales - masz prawo narzekac na glupote ludzi, ktorzy glosowali i jeszcze wieksza glupote tych wybranych.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Glosowales - nie masz prawa narzekac bo sam wiedziales co wybierasz, trzeba bylo nie glosowac jak nie bylo na kogo. Nie glosowales - masz prawo narzekac na glupote ludzi, ktorzy glosowali i jeszcze wieksza glupote tych wybranych.

Intru nie usprawiedliwiaj się już :]

Głos jest więcej wart, niż go miało by nie być.

Wiecie że było 150 pokemonów w pierwszej serii? :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Haha, nie patrzę na tv więc dopiero wczoraj dzowiedziałem się o 'nowościach' od kumpla :P:) jacy ci wszyscy 'wyzej' sa GłUPI!

Szkoda gadać o naszym kochanym rządzie... teraz jest taka tendencja --> polacy uciekają na zachów a ruski też uciekają na zachód (do Polski) więc będzie niedługo to co przed 89 :P

pozdros

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Intru, zaznajom się z definicją demokracji, może Ci się przydać. Jeżeli masz prawo głosu, a więc pośrednio rządzisz państwem poprzez swoich przedstawicieli, i nie korzystasz z niego, to równie dobrze możesz powiedzieć "ludzie, róbcie co chcecie z tym krajem, ja się w to nie wtrącam". I to, że chorzy ludzie są u władzy wynika tylko i wyłącznie z tym podobnych ciemnogrodzkich przekonań "mój głos i tak nic nie zmieni", "i tak wybory wygrają złodzieje" itd.

Zamiast narzekać na ludzi ze stołków na początek proponuję spojrzeć na siebie samego, bo jak ktoś, kto ma prąd na lewo, pracuje na czarno, bierze kuroniówkę, nie płaci abonamentu RTV mówi, że rządzą nami złodzieje... to aż mi się scyzoryk w kieszeni otwiera (oczywiście, to już nie było personalnie do forumowiczów, mam takich sąsiadów).

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności