Skocz do zawartości

Precel wypiek własny ;)

tomekf

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda jak zawinięte gówienko... mówię o tym zdjęciu. :)

Strona w porządku. Bardzo standardowa. Może jakieś urozmaicenie, żeby nie były wszystkie precle takie same?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Wiesz, jak widze dobrego, zcustomizowanego precla to nic nawet nie mowie :P pisze sie elegancko, ale jak widze ze ktos postawi 5-6 takich w jedym rzucie, kazdy identyczny to mi sie zaplecza mu pod linkora / lub do adsence nie chce pisac ;)

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Na wstępie serdecznie dziękuję za słowa krytyki, które w przyszłości napewno przydadzą się w stawianiu kolejnych precelków ;)

Przyznaję, że zbytnio nie postarałem się o spersonalizowanie precla, ale przecież nic nie jest jeszcze stracone ;) Postaram się coś z czasem pozmieniać, choć grafik ze mnie marny :blush:

Co to tekstu o unikalności, to taki wrzuciłem, ponieważ większość taki ma :jezyk1: Osobiście dodaję teksty, jeśli google nie wypluje mi wyników liczonych w dziesiątkach. Tekst oczywiście zmienię.

Natomiast jeśli chodzi o domenę, to postawiłem na niej, zgodnie z przeczytanymi tutaj informacjami, 4 (słownie: cztery) precelki oparte na bardzo fajnym skrypcie MocneLinki ...

Jeszcze raz dziękuję za ważne dla mnie informacje.

Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności