Skocz do zawartości

[hosting] progreso.pl

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Nie powiem ostatnio takie logi z progreso mi się przydały. Miałem włam na stronę. Logi szybko wyciągnęliśmy tylko i tak to nic nie dało, włamanie było profesjonalnie zrobione przez kilka innych niezabezpieczonych serwerów (dane i logi na tamtych zostały wyczyszczone).

Tak więc wartość logów samych w sobie jest dyskusyjna. Dzieciaka z neostradą sam namierzysz a takiego co się zna na rzeczy to wiadomo, póki nie będziesz miał wyjątkowych strat itd. Policja nie ruszy tematu dalej.

404.tf

@lieszek

Strugasz glupka... bijesz piane bez sensu i dajesz odnosniki do tematu, w ktorym cos napisalem to co o tym mysle i co z tego?

Może bez głupków?

Nawet mnie osobiście nie znasz i masz czelność tak się do mnie zwracać?

Wiele razy też sam biłeś pianę o odszkodowaniu od home.pl i co?

Ile to razy wypowiadasz się na WHT o insane, że jakie złe i w ogóle...

ile razy Twoje wypowiedzi lądowały w koszu?

Jakoś tak dużo złych opni nie widać... tylko Tobie coś zawsze się nie podoba... ale zaraz zaraz bo może Ty oczekujesz 100% uptime?

czy to cie podnieca czy masz kompleksy?

A Ciebie podnieca wypisywanie każdego przestoju w świadczeniu usług przez firmy normalnie jak na prywatnm blogu?

W wieku 38 lat mają szczęsliwe życie trudno mieć jakieś kompleksy.

Poza tym nie jestes "u siebie", a tu panuja tez pewne zasady, ktorych wyraznie nie znasz.

A Ty jesteś u siebie?

Z tego co widać, to forum nie jest Twoje, ba nawet nie jesteś moderatorem.

Na tym koncze te prywatna wycieczke i dodaje cie do ignorowanych.

oj jak mi przykro...

Ale nie ma to jak najprostrzy sposób ;)

#Fidma helo #BOSS :jezyk1:

• 2 miesiące temu...

[klient - czyli ja:)], 2007-08-03 16:51:10

witam serdecznie

po zmianie przypisania domeny do katalogu poza domeną przestaja działać też subdomeny

proszę mi wyjaśnić dlaczego:

https://nazwa-konta.civ.pl/katalog-domeny/subdomena/

nie jest dostępna z poziomu

https://subdomena.katalog.pl

mimo że subdomena przypisana do katalogu od przedwczoraj i nic nie bylo zmieniane.

prosze o szybką odpowiedź, strasznie mnie irytuje czekanie po 3h na reakcję.

[bok], 2007-08-03 20:45:01

Po kazdorazowej zmianie trzeba odczekac 30 min - pokazuje sie u gory komunikat. Z tego co widze obie domeny kieruja na ten sam katalog i dzialaja. Prosze ew. sprecyzowac co nie dziala?

BOK chu**wo działa na przykład :)

w zyciu kur** nie myslalem ze placąc 350 zeta za zwykle konto www będę traktowany jak szmata. Dzwonie na BOK i mowie ze coś sie pier** a ci tylko: WYŚLIJ TICKET, WYŚLIJ TICKET. Po chu** zatrudniają kolesia do odbierania, mogliby automatyczna sekretarke puścić w kółko.

eh te przyzwyczajenia z kei....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności