Skocz do zawartości

Pad AdWords

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mija już 4 dzień, odkąd wyłożył się system płatności :/ Nie wiem, czy dotyczy to całego systemu czy tylko płatności pre paid, ale fakt pozostaje faktem. Mi wcięło na razie tylko 50zł, ale google uspokaja że programiści już się głowią jak opanować system.

Dziwi mnie tylko, że taka cisza jest, nikt nie pisze o tej awarii. Tylko ja korzystam z pre paid czy co :P ?

404.tf

Witam,

Mija już 4 dzień, odkąd wyłożył się system płatności :/ Nie wiem, czy dotyczy to całego systemu czy tylko płatności pre paid, ale fakt pozostaje faktem. Mi wcięło na razie tylko 50zł, ale google uspokaja że programiści już się głowią jak opanować system.

Dziwi mnie tylko, że taka cisza jest, nikt nie pisze o tej awarii. Tylko ja korzystam z pre paid czy co :P ?

Nie widzę żadnych problemów.

Wszystkie płatności wysłane przelewem w ciągu ostatnich kilku dni są zaksięgowane prawidłowo.

Ja nie mam na myśli przelewów tylko płatności pre paid kartą płatniczą.

Email od Google:

W odpowiedzi na Państwa pytanie pragnęlibyśmy poinformować, iż obecnie napotkaliśmy na pewne problemy techniczne związane z przedpłatą kartą kredytową. Aktualnie nasi inżynierowie zajmują się tą sprawą i mają nadzieję na szybkie znalezienie rozwiązania. Dziękujemy za cierpliwość.

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności