Skocz do zawartości

Zarabiaj Przez Internet

kob22

Rekomendowane odpowiedzi

XXXort@gmail.com

do Undisclosed-re.

pokaż szczegóły

21:53 (16 minut temu)

Witaj

Jeżeli chcesz zarobić spore pieniądze w krótkim czasie, wystarczy 5min dziennie, a przez miesiąc zarobisz nawet 200zł to nie są kłamstwa wystarczy wejść na poniższy link, a się przekonasz że to prawda :)

centrumreklamy.com/index.php?refid=XXX

Wypłata od 30 zł za zapisanie się z powyższego linku dostajesz na start 1.50 zł który przez miesiąc zwiększy się do 200zł!!

nic tylko sie zapisywać :)

(L)

Kiedyś, z ciekawości pozapisywałem się do takich programów, odbierania e-maili i wypełniania ankiet. Zarabiałem w jednym programie nawet kilka złotych miesięcznie. Ale limit wypłat był chyba od 50 zł. Co daje powiedzmy 50 zł rocznie. Niezły biznes.

Zauważyłem też że dzieciaki, są napalone na tego rodzaju programy, robią sobie ładne stronki, i zachęcają do zapisywania się do programów. Ba, nawet pozycjonowałem taki serwis, na początku wytłumaczyłem gościowi, że pozycjonowanie będzie kosztowało go wiele więcej niż zarobi w tym programie, ale się uparł. A ktoś na górze piramidy trzepie kase.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Z takimi programami spotkałem się na początku 2000 roku. Kolega zapisał się do jednego i po trzech miesiącach czytania maili (po 0,5 h dziennie) i odpowiadaniu na pytania (po angielsku), dostał czek na $50.

Przypomina to niewolniczą pracę za stawkę, jaką proponują chińskim robotnikom.

Też zaczynałem od takich "firm".

He he.

Fajnie, bo nauczyłem się zarobienia pierwszych pieniędzy. Teraz wiem, że można dużo szybciej i więcej zarabiać (no i oczywiście łatwiej), ale dużo się przy tym nauczyłem, poznałem lepiej internet, to ciekawe doświadczenie i jestem szczęśliwy, że sprawdziłem też tę metodę.

Czy da się na tym zarobić? Da.

Case study jak pozyskać więcej leadów

ależ przodowal w tym tak i jeden z getpejdu !!!

Też sie na tym uczyłem - i dało się wyciagnąć pare zeta !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności