Skocz do zawartości

Pomoc Z Hostingiem Vigio

uszek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie Pisze tutaj bo licze na to ze ktos mi pomoże!

A Mam Problem nastepujacy w Grudniu Kupilem Hosting Vigio na allegro! Na Poczatku wydawalo sie wszystko elegancko Dobry Kontakt wszekla pomoc itp. Jednak Juz w Marcu Zaczeły sie problemy! Brak Konktaku nikt nie chcial nic odpowiadac na wszelkie pytania! Pomyslalem ze maja jakas awarie lub cos w tym stylu ale jednak nie zaczalem szukac po necie cos o tym Vigio znalazlem gdzies na Forum ze Slad Po nich zginął zerwali kontakty wszystko! I tutaj zaczęłam

juz myslec nad zmiana Hostingu! Jednak nie zdazylem

! Dwa Dni temu na wszystkich moich stronak pokazal sie regulamin i z niego wynika ze zlamałem jakis punkt. mozna przeczytac ten regulamin na moich stronach www.tatuaze.int365.pl www.wlatcy.int365.pl

Prosze o Pomoc moze ktos ma z nimi jakis Kontakt albo moze ktos umie mi pomóc

z tym?

Chodzi mi o dostep do Ftp. Chcialbym Tylko i az wszystko odzyskac.

Bardzo Prosze jezeli ktos ma jakies namiary na nich niech napisze! Poniewaz juz Dużo ludzi Cierpi przez nich!

Czy ludzi juz naprawde nie stac w tej Polsce, zeby kupic sobie hosting w sprawdzonej firmie i jesli nie chce sie od razu wywalac 80 czy 100 lub 120 PLN na rok, to znalezc mozna firme za 20zlotych na kwartal i jesli cos nie tak, to bez bolu mozna sie rozstac po kwartale, a strata to tylko 20PLN i czas na przeniesienie danych.

Na pewno znajdziesz taki hosting z opcja oplaty najpierw za kwartal lub pol roku. A co do Firmy, to no coz, widma maja to do siebie, ze sie pojawiaja i znikaja w otchlani.A tak na powaznie, to nie slyszalem o tej firmie spod krzaka.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności