Skocz do zawartości

Linki w google

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszałem że google ostatnio bardzo ceni w serwisie liczbe podstron. Tak sobie myśle czy założenie forum na mojej witrynie nie pomoglo by mi w tym? Jak uważacie ?.

Google ceni dobre strony, ktore sa linkowane z innych stron. A linki Ci nalicza przy nastepnym apdejcie. Cierpliwosci.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

gugl widzi te linki ale ich nie pokazuje, sprawdza jlinki w yahoo bo tam widac najwiecej. korzystaj z komendy linkdomain:http

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Dziekuje, jeszcze jedna sprawa mnie gryzie. W czasie 2 miechow wymienilem sie ze serwisami o PR 3 było ich 15 w tym 4 katalogi. Moje pytanie brzmi tak, jakiej ilości linkow moge sie spodziewać. Wiem że to zależy od wielu rzeczy ale niechce byc zaskoczony jak po uprade dojdzie mi 3 linki :|.

Sprawdzaj dokładnie serwis, z którymi się wymieniasz linkami. I też rada: nie patrz na PR podstron, to w niewielkim stopniu oddaje wartość linku.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności