Skocz do zawartości

Zakłady bukmacherskie

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co się orientuję to na dzień dzisiejszy bukmacherstwo w internecie nie jest opodatkowane... Czyli państwu przed nosem ucieka ogromna kasa... Zmieniając ustawy chcą dobić ich podatkami... Bo niby z jakiego powodu mają sobie tak nic kaczkom nie płacić.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kaczki nie mają nic do tego - bukmacherzy sa ciężkim orzechem od wielu lat. Jak na razie mocno sponsorują polską ligę i kiedy ich zabraknie, niektóre zespoły moga mieć utrudnioną płynność finansową

Dadzą radę bez ich reklam, tak samo było z zakazem sponsorowania przez fajki i alkohol. Jeśli dobrze pamiętam to ostatnią ostoją reklamowania fajek jest F1 i tem Ferrari.

Z tego co się orientuję to na dzień dzisiejszy bukmacherstwo w internecie nie jest opodatkowane... Czyli państwu przed nosem ucieka ogromna kasa... Zmieniając ustawy chcą dobić ich podatkami... Bo niby z jakiego powodu mają sobie tak nic kaczkom nie płacić.

Każdemu krajowi ucieka przed nosem bo te firmy są zarejstrowane w rajach typu Malta.

A wiesz że promowanie hazardu jest zabronione.

Czyli PP też ;)

A może on ma stronę na serwerze poza Polską, a zrobił ją siedząc na wakacjach w Czechach czy innej Anglii? W takim przypadku wszystko jest w 100% zgodne z prawem ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Witam!

Mam pytanie do osób korzystających z programu partnerskiego BWIN.com. Kiedy w panelu są uaktualniane zarobki z tytułu przegranych danych klientów? Każdego dnia, czy też raport jest dopiero uaktualniany po zakończeniu danego miesiąca?!

Każdego dnia.

Wyniki z wczoraj dostępne są dzisiaj :)

A wiesz że promowanie hazardu jest zabronione.

Czyli PP też :)

Czy zatem tak duże portale, jak choćby Onet.Pl łamią prawo? Nie trzeba często tam zaglądać, by natknąć się na reklamy bukmacherów z licencją maltańską. Reklama, a hazard to dwie różne sprawy. Oczywiście Urząd Skarbowy chce swoją dolę. Ja to tak widzę. Fakt faktem, jeśli wejdzie ustawa podobna do tej, która weszła jesienią w USA, to można zwijać rynek.

• 1 miesiąc temu...

Przypadkowo natknąłem się na temat i mam zamiar go trochę odświeżyć. Odpowiadając na pierwsze pytanie da się zarobić na bukmacherstwie. Trzeba tylko umieć naprawdę dobrze analizować, dysponować dużą wiedzą i mieć trochę szczęścia.

Pozycjonowanie u mnie ostatnio zeszło na plan B - traktuje bardziej jako hobby, a to bukmacherstwo stało się moim źródłem dochodu. Od początku września mój kapitał pomnożył się o 20% z czego jestem bardzo dumny. Mam tylko nadzieję, że buki mi nie zabronią dalej grać;P

Teraz planuje otworzyć mały biznesik i za pieniądze sprzedawać swoje typy. Tak bym ja mógł na tym zarobić i klienci :)

Pozycjonowanie u mnie ostatnio zeszło na plan B - traktuje bardziej jako hobby, a to bukmacherstwo stało się moim źródłem dochodu.

a ja ci radzę przestawić priorytety. Mity o ludziach zarabiających krocie u buka to 'urban legends'. Jak w każdej branży są i tacy, ale i w lotto ktos codziennie wygrywa. Prawa statystyki są nieubłagane, a i moja praktyka ze znajomymi mówi, że jeśli bawić się w zakłady to dla rozrywki, a nie dla pieniędzy.

(moja praktyka ze znajomymi to w każdym z przypadków euforia na początku, kwoty ile się jest do przodu, "stary, wchodz w to!!!", a potem coraz ciszej, ciszej, ciszej.... w końcu po któryms piwie wyznanie ile się przegrało, zanim żona/dziewczyna/mama się nie dowiedziała.)

A jeśli wierzysz, że się urodziłes pod szczęsliwą gwiazdą to po co stawiać u buka? Od razu do kasyna, albo w jakieś kumulacje lotto...:)

pzdr

PS: od kiedy umiem wyliczyć prawdopodobieństwo, nie gram w żadne gry losowe :):):(

co by tu wstawić...

Panowie ja bym tam nie planował zarabiać na bukmacherce lub pokerze jako główne albo podstawowe zródło dochodu...

Prosty przykład rejestruje sie na jetbull.com dotacje gratis 2 EUR ze zdrapki (każdy dostaje od 2 do 70 EUR zalezy ile zdrapie, wiec mozna sie pobawic) ze nie byla to moja kasa wiec stawiałem "all-in" na mecze i po 4 obsatwionych zakładach z 2 EUR mialem juz 46 EUR z groszami : )

Btw pozniej prawie wszystko przegrałem : )

jeśli chodzi o obstawianie meczów to trzeba sobie prawdę mówić, tylko nie liczni regularnie wygrywają, lepiej jest przejść na strone bukmachera i razem z nim sie jeszcze lepiej bawić ^^

https://img505.imageshack.us/img505/3262/betgun1zv3.jpg

https://img405.imageshack.us/my.php?image=betgun2ko1.jpg

PS. nie są to moje screeny ^^

A dlaczego nie wolno hazardu reklamować? A co do podatków to gracze napewno nie muszą nic odprowacać do US, jeśli chodzi o pp to w betgun też nie musimy podatku płacić. nie wiem jak sprawa wygląda w bah'u i expekt ale dowiem sie w tym tygodniu ^^

Pzdr

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Mówicie, że nie da się zarobić?

To jak mi wytłumaczycie, że tygodniowo zarabiam średnio 250 zł. Teraz tylko wypłacić wszystko co w to włożyłem i nie będę na minusie. Prawda jest taka, że trzeba umieć obstawiać i widzieć co obstawiać, a już na pewno nie piłkę nożną.

Bukmacherstwo jest z pewnością bardziej stresujące, a zyski są nieprzewidywalne. Ważne, żeby się nie rzucać na "pewniaki", bo takich nie ma. Są tylko spotkania w której wygrana jest wielce prawdopodobna.

Słyszeliście kiedyś historię o matematykach którym zabroniono wchodzić do salonów bukmacherskich(w tv było parę lat temu). Dlaczego to zrobili? Bo ubierali się na różowo? Wygrywali i tyle. Komuś się to nie spodobało i koniec zabawy.

"Waść kity wciskasz."

Niby dlaczego? W internecie jest mnóstwo takich Doradztw Bukmacherskich z których można sporo wyciągnąć

www.asiancapper.com

www.bettingresource.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności