Skocz do zawartości

Do oceny :D

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze możesz kogoś zatrudnić skoro nie masz czasu, bo ten szablon zupełnie nie pasuje.

Dodatkowo kolorystyka "pod szablonem" jest brzydka i ponura.

No właśnie zaczynam szukac kogoś kto mi wykona bardzo dobry szablon o tematyce SEO no i nie za grubą kase ale zawsze z tym można się dogadać.

darmowe pozycjonowanie - darmowe pozycjonowanie polega na wymianie linków pomiędzy serwisami w tym wypadku mojego serwisu z Twoim.
do pozycjonowania nie włożyłem ani grosza, a nie wymieniłem się ani jednym linkiem. Rezultaty są satysfakcjonujące
Wyróżnienia tekstu

Staraj się wyróżniać słowa kluczowe w tekscie używając poniższych znaczników:

<b>pogrubienie</b>

<i>pochylenie</i>

<u>podkreślenie</u>

xhtml sie kłania

Roboty sieciowe nie analizują tylko meta tagów i nagłówków. Istotne jest by zadbać o treść strony i podpisy obrazków.Najpierw zajmiemy się treścią. Poświęć jej dużo czasu.

No właśnie. Powinieneś zacząć od siebie, zanim zaczniesz pouczać innych.

Jeżeli ktoś kto nie jest obeznany w temacie przeczyta tyle co tam jest i będzie wiedział o co w tym wszystkim chodzi to szczerze mu gratuluje. Ja bym chyba nie zrozumiał

Lepiej włóż w to jeszcze dużo, dużo i jeszcze raz DUŻO pracy zanim to umieścisz w internecie.

Takie jest moje zdanie.

Sory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności