Skocz do zawartości

RegisterFly przejęty przez GoDaddy

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

O tym newsie już pisaliśmy na forum, chciałem tylko poinformować, iż GoDaddy przejmuje wyexpirowane domeny (które nie mogliśmy przedłużyć w RF) i oferuje ich przedłużenie u siebie.

Dostałem właśnie taką ofertę od nich na email:

Welcome to GoDaddy.comŽ — we have good news! The domain name, xxxx.com has been recovered and is now available for renewal at GoDaddy.com.

We worked with ICANNŽ and the registries to extend the renewal grace period on domain names that expired prior to May 29, 2007. But you must act before June 28, 2007 to retain ownership of your domain name. Please note that it may take some domains a few days to complete the recovery process and be available for renewal.

Pozdrawiam

Szkoda tylko, że za jej odnowienie już zapłaciłem 2 mies. temu w RF :/

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• 2 tygodnie później...

Nie tylko wyexpirowane.

Moją domene w registerfly.com ważną do 17.05.2008 przejęło Godaddy.com nie spodziewałem się tego poprostu przy zakładaniu konta podałem swoją domene i potem miałem już ją w soim koncie na godaddy było to dla mnie ratunkiem , ponieważ w registerfly.com nie mogłem nawet zmienić dnsów ;)

www.umpc.pl - sklep internetowy z tabletami przemysłowymi, komputerami panelowymi oraz kolektorami danych.

• 2 tygodnie później...

Można tam jakoś płacić w tym Go Daddy z mBanku? Jak to płacicie.

i też nie kumam trochę tego cennika. https://www.godaddy.com/gdshop/registrar/se...hdr=&ci=574

Załóżmy np .info to na rok jest 0.99 a potem przedluzenie na drugi 5.49 będzie albo gdzieś indziej są przedłużenia, bo nie umiem znaleźć.

W mbanku chyba można założyć kartę do płatności w internecie .. ? Tak gdzieś słyszałem ;)

Ja korzystam z paypal + karta visa electron z inteligo . .

A przedłużenie to 10.98?

https://www.godaddy.com/gdshop/charts.asp?a...dr=&ci=5699

Tak, przynajmniej kiedys tak mozna bylo. Ale ja polecam jednak konto w wbk z karta allegro (allekarta) - jest wszystko za free (tylko po 2 latach sie placi 25 zl), a ma sie karte VISA ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności