Skocz do zawartości

W jakim banku zrealizować czek?

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwonie dzisiaj do ING żeby sprawdzić co z moim czekiem a kobieta stwierdza, że dostanę do domu powiadomienie listem poleconym... Dostał ktoś coś takiego?

A swoją drogą - realizują mi już ten czek 5,5 tygodnia i dalej nikt pieniędzy nie widział... Wrrr...

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wczoraj bylem w WBK po miesiacu sie dowiedziec

koles z kasy za telefon i dzwoni na gore "mam tu czek ale chyba za swiezy z przed miesiaca to pewnie jeszcze nie zrealizoawany na kwote xxx .... cisza ... aha dzieki"

nastepnie do mnie "prosze sie dowiedziec za miesiac"

:shock:

a podobno 4 tygodnie to trwa :mrgreen:

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Ma ktoś w domu 100$ i np diode UV? Wczoraj dostałem kase z banku, dostałem troche studolarówek, sprawdzałem w domu diodą UV i żadna nie świeci. Na 50$ i 5$ jest taki pasek "50 USA" którego widać pod słońcem i świeci w UV. Na setkach też jest pasek ale nie świeci w UV. Czy to normalne, że on nie świeci ?

sprawdzone

CitiBank Handlowy

prowizja - 0zł

czas oczekiwania - 30dni

jak ktos bedzie chcial zakladac konto w citibnaku to najpierw niech sobie zalozy konto w programie partnerskim bankier.pl - 100zł płacą za otwarcie rachunku w citibank

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

jak ktos bedzie chcial zakladac konto w citibnaku to najpierw niech sobie zalozy konto w programie partnerskim bankier.pl - 100zł płacą za otwarcie rachunku w citibank

pamietaj o tym:

"W terminie 3 miesięcy od daty otwarcia rachunek musi zostać zasilony dwukrotnie (w dwóch różnych miesiącach) kwotą co najmniej 1500 zł lub jednokrotnie przelewem pensji w wysokości co najmniej 1500 zł"

ale w najbardziej extremalnej wersji 3 miesiace = 3 czeki powinno starczyc :)

zgadza się, ale co to za problem tymczasowo przelac sobie na konto 1500zł i po 2 miesiacach zwrocić kase na macierzyste konto

no chyba ze ktos żyje od pierwszego do ostatniego :)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności