Skocz do zawartości

W jakim banku zrealizować czek?

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzis bylem w BPH, straszne ? Straszny jest okres oczekiwana na realizacje czeku, od 3 do 12 tygodni :shock: , koszt 10zł. Czy jest szansa, ze ów czek zostanie zrealizowany w kolejne 4 tygodnie ? Przyznac sie, kto z BPH korzysta...

:D

Dzis bylem w BPH, straszne ? Straszny jest okres oczekiwana na realizacje czeku, od 3 do 12 tygodni Shocked , koszt 10zł. Czy jest szansa, ze ów czek zostanie zrealizowany w kolejne 4 tygodnie ? Przyznac sie, kto z BPH korzysta...

Było już, możesz zapłacić 1,5% wartości czeku i dostać pieniądze od razu do ręki, w dolarach lub złotówkah (oczywiście wybieramy to pierwsze). Opcja nazywa się skup czeków.

...

Dzis bylem w BPH, straszne ? Straszny jest okres oczekiwana na realizacje czeku, od 3 do 12 tygodni Shocked , koszt 10zł. Czy jest szansa, ze ów czek zostanie zrealizowany w kolejne 4 tygodnie ? Przyznac sie, kto z BPH korzysta...

Było już, możesz zapłacić 1,5% wartości czeku i dostać pieniądze od razu do ręki, w dolarach lub złotówkah (oczywiście wybieramy to pierwsze). Opcja nazywa się skup czeków.

:D ale jaja, a pani szanowna zupelnie mnie nie poinformowała o ów opcji :shock: Uuu będzie dym, jeśli faktycznie jest taka opcja :evil: Ok, thx za info.

Ciekawe skad mieli wzorzec podpisu do porownania?

Przy pierwszej realizacji nikt tego nie sprawdzał po prostu wykonano trochę telefonów, a przy drugiej, babka wzięła kopię poprzedniego czeku i tyle...

Ciekawe gdzie dzwonili ?

Ciekawe gdzie dzwonili ?

Departamentu czeków :D

Może nie miałem problemu (oprócz kilku godzin do tyłu) ze skupem, bo najpierw sporo czeków poszło do inkasa to mieli co porównywać... aż tak bardzo za biurko to im nie zaglądałem, aby powiedzieć jak to się dokładnie odbywało

...

opłata 25 zł łącznie

no to Ci dolicza 50 zł, bo z tego co usłyszałem w WBK to płaci się osobno za kazdy czek nawet jeśli składasz kilka na raz

od 3 do 12 tygodni

dziwne bo max w warunkach przyjęcia czeku do inkasa to 10 tygodni a realnie kase powinieneś dostać po 30-35 dniach

Opcja nazywa się skup czeków.

z tym skupem coś chyba ostatnio mieszają :-k

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

z tym skupem coś chyba ostatnio mieszają Think

Mi biorą czeki do skupu. Warszawa bodajże ulica "Jasna", bank beznadziejny, czeków do dłuższej realizacji już bym nie zostawił, ale do skupu w sam raz teraz mam kase od ręki i to w dolarach więc, zawsze można poczekać na lepszy kurs... .

Co do wymiany dolarów w Warszawie polecam kantor Conti (czasami i 7 groszy więcej za $ niż gdzie indziej) róg Jana Pawła i Solidarności, tylko trzeba powiedzieć, że się chce po kursie z ich strony www.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności