Skocz do zawartości

W jakim banku zrealizować czek?

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

wizyta w banku BPH w GW na Fabrycznej - big oddział, marmury, te rzeczy

kasjerka zdziwiona, odsyła do Citibanku... na co stanowczo i asertywnie melduje, ze ja jednak tu zrealizuje. Kasjerka napomknela "ale tu miesiac sie czeka" na co odpowiedz uslyszala, ze ma przefaksowac do centrali i nie marudzic. Przefaksowala w koncu i dostalem kase w ciagu 45 minut ale "ona i tak wie lepiej" :)

reasumując: co kasjerka to obyczaj...

powodzenia AdSensowcy :);)

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ŁÓDŹ - czarna dziura :|

najperw odsylaja mnie do glownej placówki.

ide.

fajny gmach , duze kolejki.

po 30min czekania kolsuntantka odsyłą do klientów imsttucjonalnych do szefowej kasjerek.

czekam w kolejce z dzianymi kolesiami w gajerach a ja na sportowo :D

slysze magiczne slowo INKASO

wymawiam magiczne słowa : faks + centrala

po 15 minutach: jest po 16 a w waszafce pracuje sie do 15. prezyjdz pan jutro.

albo... daj pan telefon - zadzwonimy

Troche sie zdenerwowałem ale bez przesady bo stres szkodzi zdrowiu :lol:

Dzwonia na lekcji - msuze sie urwac :P

"Czy ma pan konto w innym banku? niech pan tam odda do inkaso"

:angry: czy faksowała pani do centrali?

"Ja rozmawiałam z Krakowem - moge to zrealizowac ale nie musze. A ja nie chche (uwaga) - BOJE SIE TEGO FAKSYMILE !!!!!! :yahoo:

Szczena mi opadła do ziemi, kilak razy powtarzam ze wszedzie reazlizuja tlyko nie w tej wsi <juz nie jestem mily> i ze chche rozmwiac z kims kto zna sie na bankach NAPRAWDE. Kierownik bedzie do 18 wiec pojde, ale nie... mam ostatni WF nie pojde jak swinia upocony :P pojde w czwartek :rotfl:

Mój plan.

Od Was forumowicze poprosze adresy gdzie zrealizowaliscie, ja sobie w necie znajde numery tych placówke (kilka juz jest podanych). Powiem ze jestem włąscilem opiniotgwórczej strony o bankach i naprawde nie chche nikomu robic antyreklamy jesli nie musze ;-) Brukowiec "EI" złapie ten temat z pocałowaniem reki bo nie maja juz o czym pisac ;]

Mam nadzieje ze czek zreazluzja w super tempie po moejej zagrywce

P.S jak troche pocwiczycie na dilowni to w kolejce ebdziecie pierwsi ;) tylko ze niektóre wiejskie placowki obsluguja klieenta naprawde 30 min :wow:

Pozdrawiam czekajac na placowki gdzie zrealizowano. ide czytac www.bph.pl . sorry za troche literówek

Videofilmowanie w Poznaniu i nie tylko

mam ostatni WF nie pojde jak swinia upocony

Trza było iśc, dali by bez niczego - ważne byś wyszedł szybko z banku !!!

91443[/snapback]

Wziąłbym prysznic ale mamy akurat remont i zero wody :]

znalazłem kilka kruczków które wydrukuje i zaniose temu neczelnikowi , czy kierownikowi :angry:

Videofilmowanie w Poznaniu i nie tylko

W Chorzowie w BPH wypłata wymagała dwóch wizyt:

1. Pokazanie czeku i wytłumaczenie Panią jak go potwierdzić (faks itd.)

2. po odczekaniu 30 minut na realizację planu ;-) wypłata gotówki

Otrzymałem zapewnienie że następnym razem będzie szybciej

ano wypada - uzupełniłem:

kolega Jakubek donosi, iż 95% placówek CitiBanku realizuje czeki w 10 dni ale do kwoty 2000 zł i ma rację bo w sam się z czymś takim spotkałem, o ile dobrze pamiętam wówczas czeki idą do inkasa aż na 90 dni

dzięki :)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Dzieki Bogu ze trafilam na ta stronke :-) Cale miasto wczoraj obeszlam i wszedzie to samo incaso i czekanie nawet w BPH na Malachowskiego S-c, dzisiaj ponownie tam sie wybralam no i oczywiscie na poczatku to samo co zwykle nawet fakt ze powiedzialam ze ktos tu juz wyplacal nie pomogl, pozniej standard prosze zadzwonic na centrale a oni na jaka centrale? :) Na szczescie przechodzila bardziej douczona pani i powiedzala WYPLACAMY prosze isc do kasy :( Jakes 10 minut stania przy okienku i i kasa w moim portfelu :D

BPH RULEZ :D

trzeba czytać i myślec jednocześnie... tzw. czytanie ze zrozumieniem

P R O W I Z J A

M I N I M U M: 10 zł

M A X I M U M: 1000zł

ps. deva vu? glowe bym dal z epół roku temu napisałem takiego samego posta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności