Skocz do zawartości

W jakim banku zrealizować czek?

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdańsk ul. Ogarna, BPH - Pani stanowczo poinformowała, że wyjątkowo przyjmie czek do skupu, ale na przyszłość trzeba zaopatrzyć się w konto w ich banku. Podobno takie dostała rozporządzenie od kierownika.

Słabo się starałeś ale sprawdze przy następnym czeku i pogadam z tą panią (chyba blondynka) ja tam nie miałem żadnych problemów. Może po prostu byłeś pierwszy raz ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mam takie pytanie. przeczytalem juz wiekszosc tego tematu i zauwazylem ze niektorzy oddali czek do skupu w BPH i odręki otrzymali pieniądze (os prywatna) ja chodziłem do BPH w Lublinie i niestety pani w okienku powiedziała że nie prowadzą skupu takich czeków:/ czy skoro w innych miastach skupuja od osob prywatnych to i w innych miastach powinni?

Download < programy gry za free zapraszam

Powinni. Ale nie jest to regułą. Spróbuj przebrnąć przez cały wątek, znajdziesz info na co się powoływać będąc w banku.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Słabo się starałeś ale sprawdze przy następnym czeku i pogadam z tą panią (chyba blondynka) ja tam nie miałem żadnych problemów. Może po prostu byłeś pierwszy raz ?

Jak sprawdzisz daj znać. Skupić skupiła bez problemu, ale informację o tym, że "kierownik zabronił" również ochoczo przekazała :(

Nie zrozumiales aluzji odnosnie lenistwa pracownika - trudno :)

"Centrala czekow" miesci sie wlasnie przy ul. Towarowej (zrodlo: infolinia BPH) - nie napisalem, ze przy okienku przeciez :-)

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

Nie zrozumiales aluzji odnosnie lenistwa pracownika - trudno :)

"Centrala czekow" miesci sie wlasnie przy ul. Towarowej (zrodlo: infolinia BPH) - nie napisalem, ze przy okienku przeciez :-)

ale o jakim lenistwie ty mowisz? czy uwazasz ze procedura jest taka, ze pracownik z okienka bierze dokumenty klienta i spaceruje z nimi po budynku? jak znam zycie to pewnie nawet nie wszyscy maja mozliwosc wejscia do tej czesci biura

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

Kraków BPH - Rynek 47 - prawdziwy ekspres nie wiem czy to trwało 5 minut

Mniejsza miejsowość: BPH - dłużej ale bez problemów - " A tak mieliśmy juz taki czek tylko nie pamiętałam" powiedziała miła pani i wypłaciła $

ING (mam tam konto) - tylko awizo ale nie wiemy co z tym zrobić przoszę przyjść z czekiem w przyszłym tygodniu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności