Skocz do zawartości

Ile płaci się za klika na terenie USA ?

BOSS

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy key jaki wprowadzę przy reklamie na teren USA jest nieaktywny dla wyszukiwania. Google podaje mi minimalną

stawke 30zl "(Minimalna 30,00) Nieaktywne dla wyszukiwania". W zeszłym roku miałem reklamy po 20 centów za klika a

teraz chcą aż 10$ ? Dlaczego tak jest ?

To co mam czekać aż poprawią czy pisać do googla ? Ja te konto założyłem ze dwa tygodnie temu, wtedy też miałem po 30zł za klika.

Myślałem, że to szybko poprawią. Dzisiaj zalogowałem się, sprawdzałem kilkanaście haseł i nadal chcą min. aż 30zł.

Ja też zauważyłem, że na kilku kontach wyświetla się informacja o cenach kluczowych typu: 30 PLN i 15 PLN, obojętnie od tego czy kampania jest prowadzona na USA czy na cały świat.

Ceny 30 PLN czasami wchodzą w takie egzotyczne słowa jak "msn msn.com login check".

Co ciekawe, zrobiłem nową stronę, którą zoptymalizowałem pod względem CSS i uruchomiłem na nią kampanię - wszystko wtedy było okay.

Po kilku dniach (chyba 4 czy 5 dni) uruchomiły się reklamy na kontach, które dotychczas miały wszystkie słowa kluczowe po 30 PLN i 15 PLN. °K° ma rację mówiąc, że trzeba kilka dni poczekać.

• 2 tygodnie później...

Ile musicie zapłacić za reklame na teren USA na takie hasła jak: aqua, bicycle, bla, car, key, love, pencil ? Ja na kazde z nich mam min 30zł.

Nawet za "bla" chcą 30zł:

bla (do dodania)

Minimalna stawka: 30,00

Napisałem do googla, odpisali "Cena słów kluczowych wynosi 30 PLN za kliknięcie w odrzuconych kampaniach." To chyba są żarty.

Może ktoś mi podać jakieś tańsze hasło ?

ta minimalna stawka jest wyliczana na podstawie CTRu..wiec np. sproboj puscic reklame na adsense, osiagnac przyzwoity CTR i umiesic reklamy na google.com

To co wszyscy płacicie na początku po 30zł za klika w google.com ?

Nawet za hasło "debil" chcą 30zł lub "oritex" które sam wymyśliłem.

oritex (do dodania)

Minimalna stawka: 30,00

Moze mi ktos podac hasło z normalną ceną bym mógł porównać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności