Skocz do zawartości

Adsense na warstwie

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

friko.pl też tak robi

Swoją drogą to przecież wizualnie forma wyskakującego okienka, a wg regulaminu to zabronione

EDIT: ciekawe tylko, czy jeśli Google zareaguje, to tylko wobec za.pl i friko.pl, czy rowniez wobec wlascicieli stron, ktorzy tez by z AdSensow korzystali, tyle, ze juz w normalny sposob.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

jak dotąd widzę że jeszcze ich nie zbanowali... swoją drogą to musi być bardzo skuteczne bo jak wchodzę na taką stronę to moim pierwszym odruchem jest kliknięcie na krzyżyk żeby tą reklamę zamknąć... A krzyżyk jest mały ;) można nie trafić ;)

więc na pewno ma większą skuteczność niż jakakolwiek inna reklama, ale bardzo mnie ciekawi czy jest to zgodne z TOSem googla. no nic, na razie ich nie wywalił nikt bo się reklamy pojawiają, poczekamy zobaczymy :D

Cieńko, cieńko... W Firefoxie ich nie widać Wink

A mi sie wyswietla w firefoxie :-)

no nic, na razie ich nie wywalił nikt bo się reklamy pojawiają, poczekamy zobaczymy

Ja bym na miejscu adminow dowiedzial najpierw czy to zgodne czy nie..

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• 1 miesiąc temu...
tym mniejsze obroty my będziemy mieli

Dlaczego Piotrze ?

wychodzi na to że nielegalne

A z czego tak wychodzi ? Bo z mojej korespondencji z Google wynika, że jak najbardziej legalne - prosiłem kawał czasu temu o weryfikację pod kątem zgodności z regulaminem rozwiązania stosowanego np. w pozycjonowanie.stron.org (statyczny div). Nie ma formalnych i technicznych przeciwwskazań.

<edit> dodam tylko, że w czasie gdy sprawę sobie wyjaśniałem warstwa kursowała po ekranie (slide z opóźniaczem) ale krzyżyka nie było ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności