Skocz do zawartości

[google][www][pr4] Czy potraficie mi odpowiedzieć na pytanie

pogonszczecin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam aktualnie mamy pagerank=4 na stronie www.pogonszczecin.pl, jakie sa mozliwosci wywindowania serwisu na pierwsza pozycje w www.google.com na slowa kluczowe "pogon, pogon szczecin, pogoń" srednia odwiedzalnosc to 2500 uzytkownikow dziennie i jakies 12.000 tys odslon. pozdrawiam i czekam na propozycje, w zamian :) nie moge :)zaoferowac umieszczenie jakiegos linku w stopce niewidocznego dla uzytkownikow a pozycjonujacego czyjas strone ;) pr4 :)

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a świat jest piękny i są na nim sami dobrzi ludzie i wsdzyscy grają fair... a do pana który napisał że wystraczy przeczytac to forum odpowiem że chyab nie wystarczy :)

Jeśli chodzi o ukryte linki i uważacie że to nie fair to oki. nie wiedzialem ze wszyscy tu sa tacy prawilni i maja windowsy z hologramem, nero nie kradzione, i legalnego worda i ... :)

Pozdrawiam

a do pana który napisał że wystraczy przeczytac to forum odpowiem że chyab nie wystarczy

A wg. mnie wystarczy. Wiem, bo ja czytam.

Jeśli chodzi o ukryte linki i uważacie że to nie fair to oki. nie wiedzialem ze wszyscy tu sa tacy prawilni i maja windowsy z hologramem, nero nie kradzione, i legalnego worda i ...

Tu chodzi o pozycjonowanie. Mnie (i pewnie wielu osób z forum) nie interesuje, czy ktoś ma legalnego Windowsa XP (ja mam legalnego), czy nie. To nie wpływa na pozycję mojej strony w wyszukiwarkach.

Natomiast jeśli ktoś statuje spam na swoich stronach www, to wpływa to na pozycję mojej strony (zazwyczaj negatywanie). To jest właśnie ta różnica.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

a wprowadzac tych zmian jzu nie trzeba prawda ?

Zakładamy, że znasz podstawy HTMLa i wiesz jak zamieścić stronę na serwerze.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

A mnie nie stać na legalnego XP i mam legalnego 98 i co z tego. Denerwujesz się,żę nikt Ci nie chce pomóc, a spójrz na swoją ofertę. Chcesz,żeby ktoś wypozycjonował Twoją stronę za linka i to do tego spamowatego. Jest to chyba odpowiednie wynagrodzenie dla pozycjonerów z Allegro, poszukaj, może tam się ktoś odezwie.

Chcesz,żeby ktoś wypozycjonował Twoją stronę za linka i to do tego spamowatego.

mądra głowo pokaz mi tę część mojego posta w której pisze że chce żby ktoś mi coś wypozycjonował...

sory że sie zwróciłem do mądrych głów o pomoc, jedynie dziekuje panu pingwinowi za odpowiedz.

dziekuje rowniez rafałowi za konkretna odpowiedz.

pozdrawiam. doda elektroda mowi depozycjonujcie sobie w swoich "mózgowych" googlach słowo duma. bo chyba teraz jest na pierwszym miejscu.

Pis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności