Skocz do zawartości

[google][www][pr4] Czy potraficie mi odpowiedzieć na pytanie

pogonszczecin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

po 1: nie uważam się za mądrą głowę w pozycjonowaniu, bo tak naprawdę w porównaniu z ludźmi którzy na tym zęby zjedli, to g.... wiem o pozycjonowaniu

po 2:

. pozdrawiam i czekam na propozycje, w zamian Smile nie moge :)zaoferowac umieszczenie jakiegos linku w stopce niewidocznego dla uzytkownikow a pozycjonujacego czyjas strone Wink pr4 Smile

po 3: EOT.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jakie sa mozliwosci wywindowania serwisu na pierwsza pozycje w www.google.com na slowa kluczowe "pogon

no tak kolega tylko spytał o możliwość. Możliwość jest zawszy na google tylko linki i linki, przewkonałem się o tym na własnej skórze. Zmiany są widoczna bardzo szybko

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

jakie sa mozliwosci wywindowania serwisu na pierwsza pozycje

... czy tu jest prosba do kogos zeby cokolwiek robil przy mojej stronie??

. pozdrawiam i czekam na propozycje, w zamian (...)
:)

czekam na propozycje... dla Ciebie oznacza prosze mi to wykonać??...

wiec naucz sie czytac sens calosci, bo wyrwales zdanie z kontekstu i myslisze ze cos mi tym udowodnisz...

Ps. Liczyłem że ktos normalny zerknie i powie, mistrzy zapomnialłeś o kluczowychs słowach w h1, albo za mało masz linków, albo mozesz sprobowac jeszcze ... ale widze ze tu panuje inny zwyczaj, bez $$$ nie podchodz. I wciaz nalegam na zastanowienie sie.. "czym jestem i co zrobilem w zyciu zeby czuc sie takim dumnym" - to pozwoli wykonac punkt o ktorym mowilem wczesniej czyli zmienic ranking słowa "duma" w waszych googlach mózgowcyh...

Ps. Dziekuje Darek za odpowiedz na priva !! o cos takiego mi chodizlo.

ale widze ze tu panuje inny zwyczaj, bez $$$ nie podchodz

Z tym się nie zgodzę.

Dużo ludzi tu pomaga wcale nie biorąc za to pieniędzy.

Nie chodzi o to, czy rzeczywiście oferowałeś ukrytego linka czy nie, ale tak to wszyscy (albo nie wszyscy...) zrozumieli i zdenerwowali się.

Niestety w pozycjonowaniu trzeba być na bieżąco, żeby wiedzić więcej niż to, że tym więcej linków, tym lepiej. (chociaż i to może się kiedyś zmienić)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

dobrze moglibysmy juz skonczyc te glupia gre słowna ?

jesli ktos moglby zerknac w kod i cos doradzic to bylbym wdzieczny :)

I to jest konkretne pytanie na które może paść konkretna odpowiedź :)

Pod względem kodu wydaje się być wszystko ok.

Przynajmniej jeśli chodzi o Google choć proponował bym abyś zdecydował się co do adresu strony (albo z www albo bez www) i z tego którego nie będziesz używał dać przekierowanie 301 na ten który używasz.

Pozatym jedyne co można doradzić to to co zwykle, czyli więcej linków z odpowiednim anchorem.

jesli ktos moglby zerknac w kod i cos doradzic to bylbym wdzieczny

Jesli chodzi o sam kod to jest ok.

Tylko moja mala rada - jak sa obrazki w newsach to dodawaj w nich ALT.

A tak pozatym to zbieraj linki z anchorem "Pogoń Szczecin" lub "Pogon Szczecin" czy samo "Pogoń"

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• 2 tygodnie później...

Tych linków to rzeczywiście nie masz za dużo. Sprawdź np. tutajhttps://www.widexl.com/remote/link-popularity/index.html. Na TYM forum znajdziesz listy katalogów (nie tylko polskich), do których możesz się dodać. Efekty będą widoczne dość szybko. Sprawdzałem to na swojej stronie, prz nieco mniejszej ilości wyników w ggle. Na niektóre słowa wystarczyło kilkanaście wpisów, żeby wyjść z niebytu do pierwszej piątki. U Ciebie nie będzie tak łatwo, ale spróbować wart

Pogoni życzę sukcesów, większych niż miała Stal, jak sponsorem był ten facet, co to go już niema.

Pozdrawiam

Eksperyment Discover.pl

no dobra a ja jestem w google ciągle na 4(3) miejscu. Przedemną są 2 strony jedna oficjalna i jakaś druga. Nie rozumiem najbardzije czemu tej drugiej strony nie mogę minąć. Od obydwóch stron koknurencji dużo dużo więcej linków prowadzi do mnie niz do tych dwóch razem wziętych. I co? Na google mozna wejść na 1 tylko trzeba linkować? Nie wydaje mi się widaćto po moim przykładzie. Oczywiście stosuję też inne metody tutaj z forum ale nic nie mogę wejść nawet na 3. Powiem też że te linki są z anachorem Ruch Chorzów lecz nie wszystkie bo podobno 60% wszysykich linków do strony może być z takim anachorem nie więcej. No i co mi poradzicie? mam zdobyć jeszcze 100.tys. linków i tak mi to nic nie da.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Idz na obiad z szefami googla to wskoczysz na pierwsze miejsce :)

Tak poważnie to linki i tylko linki oraz tekst na stronie, ale są strony których nie ruszysz za żadne skarby (linki), są wysoko i będą, google je po prostu lubi bo innego wytłumaczenia nie ma. Czy tak jest w tym przypadku czas pokaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności