Skocz do zawartości

Hosting blogow

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

kiepski lay

przydałoby się jakieś tagi aby wpis ze wszystkich blogów były lepiej indeksowane coś jak ma pl.wordpress.com/tags/.

EDIT: na start dostajemy 17 linków wychodzących :) poprostu świetny pomysł, zabiłeś tą stronę na samym początku

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Chodzi mi o Twoją główną stronkę. Nie to że blogi które oferujesz są na Wordpressie - tutaj wszystko jest ok. Lepiej by to wyglądało jeśli główna stronka nie byłaby na żadnym gotowym skrypcie(a już napewno nie WP) tylko jakiś nowy skrypt napisany przez Ciebie czy jakąś firmę. Oryginalny skrypt + oryginalny layout. Milej by to wyglądało niż Wordpress na stronie głównej serwisu. Tak samo jak fora.pl oferują fora za darmo a ich stronka główna nie jest na php bb

Mam nadzieje ze teraz wiesz o co mi chodzi

Nie no jasne. Sam mam podobnie i niejednokrotnie zakładam stronkę na szybko, żeby G ją złapało szybko. Dałeś to do działo Strony do Oceny więc chciałem napisać jakieś sugestie ;) To nie była krytyka tylko rada i moja ocena więc nie odbieraj tego zle bo sam wiem jak to jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności