Skocz do zawartości

płatne forum

kataBLOG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakby forum było płatne to czy osoby udzielające wielu merytorycznych rad jak np. mrtn, beerbant, szook musiałyby płacić czy im by płacono?

Dostęp płatny ma jedną wadę - za jednym ruchem pozbywamy sie 80% odwiedzających od razu a bastępnie średnio 30% miesięcznie.

Na kilku forach istnieje coś takiego jak strefa VIP do której są osoby zapraszane, można też do niej się dostać np. za wsparcie finansowe jak w przypadku forum przema, tutaj każdy kto np. zakupi książkę Michała mógłby też w niej uczestniczyć. To jest o wiele lepsze rozwiązanie, tak myślę.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Mysle ze forum platne to dobry pomysl ale tylko w sytuacji gdyby osoby ktore posiadaja duza wiedze pisaly by posty z ktorych mozna by bylo nauczyc sie czegos nowego - ja od bardzo dlugiego czasu nie przeczytalem nic takiego na tym forum zagladam tutaj obecnie zeby poczytac co nowego sie dzieje w polskim pozycjonowaniu (moje ulubione dzialy to pogaduszki gdzie jest sie czasem z czego posmiac) kiedys czesciej zagladalem do dzialu google ale od dluzszego czasu nie pojawia sie tam nic ciekawego niestety - wiekszosc postow to ciagle te same pytania ktore powtarzaja sie co 2-3 miesiace.

Franek te merytoryczne porady udzielane przez "np. mrtn, beerbant, szook " to tak naprawde bardzo czesto informacje ktore wczesniej juz byly wyjasniane jednak w zwiazku z tym ze pojawia sie duzo nowych osob to pytania te sa caly czas powielane bo tak naprawde ile pytan moze byc odnosnie pozycjonowania o co nowego mozna zapytac? po jakims czasie ciezko znalezc pytanie ktorego jeszcze nie bylo i nikt na to pytanie nie odpowiedzial.

Obecnie niestety coraz powszechniej widze promocje "wlasnych pomyslow biznesowych" zaczynajac od weblinka po ksiazke Admina tego forum czy tez innych pomyslow "komercyjnych" osob z tego forum. Oczywiscie nikomu nie bronie promocji ale uwazam ze jest pewna granica ktorej nie powinno sie przekraczac - obecnie nie uwazam aby ta granica byla przekroczona ale jesli "promocja" wlasnych biznesow bedzie sie nasilala to z pewnoscia sporo osob bedzie zagladalo w inne miejsca szukajac przydatnych informacji.

Strefa VIP - podoba mi sie ten pomysl tylko zastanawiam sie czy jak znajda sie tam osoby ktore posiadaja wiedze to beda sie nia dzielic miedzy soba(ja bym chcial zeby znalazly sie tam osoby ktore posiadaja swoje strony np. w pierwszej 20-30 na fraze Pozycjonowanie) wowczas bylbym zainteresowany uczestnictwem w takiej strefie VIP :D

Edycja: Dobrze by bylo aby wypowiedzialy sie inne osoby ktore maja swoja strone w pierwszej 20-30 na fraze Pozycjonowanie co o tym mysla?

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

• 3 tygodnie później...

szook bardziej gmatwa niż udziela porad :) jego trzeba cedzic i czytać między oczkami :P

Strefa VIP ? W swoim życiu 8letniego surfera prowadziłem kilka for - na żadnym strefa płatna nie przeżyła wiecej niż 2 lat. potem się to rozmyło i zrobiła się darmowa ale z ograniczeniami dla wstepujących - tylko jaką motodykę przyjąc jako metodą "dopuszczenia"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

I jaka byłaby zawartość strefy VIP? Magiczne sztuczki jak trafić do TOP3? :P:)

Jedyne co mi przychodzi na myśl to specjalne promocje / kody / vouchery w tej strefie bo wiedzy nie będziemy chyba rozdzielali na strefę zwykłą i VIPowską, tak się po prostu nie da.

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności