Skocz do zawartości

Podsrony

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo że liczba podstron serwisu dobrze wplywa na strone. Dlatego myśle sobie aby zrobić katalogu który podniesie liczbe podsron mojemu serwisowi. Moje pytanie brzmi tak, który katalog najlepiej wplywa na wyszukiwarke google. Osobiście zainstalowalem katalog mini, lecz nie wiem czy to dobry wybor ?? .

Myślisz że 100 tysięcy podstron nic nie wartej treści jest lepsze od dobrze podlinkowanej i unikalnej treści na 1000 podstron??

Żaden katalog nie wpływa dobrze na Google sam z siebie, nie ma takich rzeczy!

A mini jest dobrym katalogiem ale w odpowiednich rękach.

Wartościowy, dobrze podlinkowany katalog z którego później podlinkujemy główny serwis może wpłynąć na poprawę pozycji serwisu. To chyba jedyny sposób.

A mini jest dobrym katalogiem ale w odpowiednich rękach.

Każdy skrypt jest dobry w odpowiednich rękach tak samo jak z każdego można zrobić śmietnik :)

neon103 zaplecze też nie musi być duże, może to być strona główna + 15 podstron z unikalną wartościową treścią (czyt. nasyconą interesującymi nas słowami kluczowymi)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Może pomyśl o jakimś preclu? Wszyscy na tym lepiej skorzystają.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Witam!

Ja robię podobnie ( z wyjątkiem stawiania precli - jakoś nie mogę się do nich przekonać).

Co do katalogów to na początku sporo ich stawiałem i były w sumie dosyć podobnego do siebie. Wtedy jeszcze nie wiedzialem o double content i teraz z 4 katalogów G zaoszczędził tylko jeden więc muszę pozmieniać wszystko. Tak to jest, niewiedza kosztuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności