Skocz do zawartości

Wskoczenie do top 5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pozycjonuje już od 3 miesięcy pewną stronę. Wszystko szło elegancko i powoli windowała w górę. Pozycjonuję ją za pomocą katalogów, bo jeszcze nie mam porządnego zaplecza. Doszedłem ze stroną do 9 miejsca na zapytanie segregatory i od dwóch miesięcy nie skoczyła mi o ani jedną pozycję w górę. Czy macie może jakiś pomysł jak zrobić by choć trochę jeszcze awansowała? Jedną stronę wywindowałem na 3 pozycję za pomocą katalogów i na bardziej oblegane słowo kluczowe.

Przede wszystkim zachowaj cierpliwość i systematycznie pracuj na stały, naturalny przyrost linków.

Jak już ktoś napisał zacznij dodawać do presellów. Ponoć linki w treści mają większą moc (piszę ponoć ponieważ krążą różne opinie na ten temat).

Pozdrawiam

Ja mam dokładnie taką samą sytuacje . Pozycjonuje stronę od 1 stycznia i przez pierwsze 2 miesiące szła w górę do pozycji 5 na jedną frazę i 3 na drugą. Nie chciala iść w górę to zaczałem kupować linki. Kupiłem ich sporo ale strona ani drgnęła. Linki ze stron o site'cie kilka/kilkanście tys. oraz BL wg yahoo ok 10-25 tyś. Dziwne po takim czymś storna powinna pójść w góre. Mi BL wzrosły z 1 do 15 tys i dopiero ostatnio po dowaleniu kilku mocnych linków strona spadła kilka pozycji. Właśnie rozbudowuje site stron z 20 do 100 i zobacze co sie bedzie działo . Chwilowo wpadłem do top2 ale już znów widze stare wyniki. Dodatkowo dodałem linki wychodzace bo do tej pory miałem ich 0. I w międzyczasie tworzę zaplecze tematyczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności