Skocz do zawartości

Konto nie zostało jeszcze zweryfikowane.

ciekawski27

Rekomendowane odpowiedzi

Została wybrana opcja płatności przelewem elektronicznym EFT, ale konto nie zostało jeszcze zweryfikowane. Prosimy zweryfikować informacje dotyczące konta.

Witam - taki komunikat wyswietla mi sie na strone z przegladem raportów. Wypłaty juz otrzymywałem normalni na konto bankowe, nic nie zmieniałem i nagle taki komunikat - jak wchodze do werfikacji konta to wybieram nr konta bankowego o zapisuje to. Ale komunikat dalej wisi na stronie ze konto nie zostało jeszcze zerwfikowane - ktos wie o co chodzi? czy to jakis błąd u nich?

Moze masz cos ustawione zle w przegladarce, wejdz do tego raportu i odswiez ze 2-3 razy strone :huh: ja cos podobnego mialem, logowalem sie na konto i ciagle jakies tam braki byly, mimo tego ze uzueplenialem te dane, dopiero potem rozkmnilem, ze cos tam na kompie bylo porąbane (przeglądarka) :D

raczej nie jest to wina przegladarki - pod firefox i pod IE jest to samo...

ale w zakładce - Moje konto - Ustawienia konta - Szczegóły płatności - wszytsko sie dobrze wyswietla jest wybrane konto itp wiec ten komunikat jest dziwny i niezrozumiały :soczek: no nic poczekac trzeba moze sam zniknie, mam tylko nadzieje ze platnosci wyjda normalnie na konto bo inaczej nie ma wakacji :tancze:

Pozdrawiam

Do 15 jak tego nie zrobisz to nie dostaniesz kasy :)

Ja dostałem pare dni temu wpłatę testową na konto, które podałem zaraz na początku płatności elektronicznych kilka miesięcy temu.

Mam identyczną sytuację od jakichś 3 dni. Na razie się nie martwię póki 25 daleko...

U mnie taki komunikat właśnie się pojawił.

Od długiego już czasu otrzymywałem płatności na 1 konto bankowe.

W Adsense mam dodane 3 konta bankowe (1 z nich jest niezweryfikowane) i prawdopodobnie to jedno nieaktywowane konto bankowe powoduje wystąpienie tego błędu.

Co do tego, że 25 daleko to u mnie jest trochę inna sytuacja, ponieważ dostałem 2 dni temu maila od zespołu Adsense, że z powodu 'błędu technicznego' nastąpiło opóźnienie z dokonaniem płatności za miesiąc maj. :)

Chcielibyśmy Państwa poinformować, że z powodu błędu technicznego

nastąpi opóźnienie Państwa płatności za miesiąc maj. Pracujemy nad

rozwiązaniem tego problemu i informujemy, że Państwa płatności powinny

zostać wysłane pod koniec tego tygodnia.

Bardzo przepraszamy za niedogodności.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Napisałem już do Google, żeby usunęli mi to 1 niezweryfikowane konto (bo nie mam możliwości aktywacji) i zobaczymy co odpiszą... :) Mam nadzieję, że ten błąd nie przesunie mi ponownie płatnośći.

Pozdrawiam

Właśnie dostałem odpowiedź

Witamy Państwa,

Dziękujemy za wiadomość.

Uprzejmie informujemy, że komunikat dotyczący weryfikacji konta jest powiązany z problemem technicznym, o którym była mowa w wiadomości otrzymanej przez Państwa. Prosimy zignorować ten komunikat. Nasi inżynierowie pracują nad rozwiązaniem tego problemu.

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy odwiedzić Centrum pomocy AdSense ( https://www.google.pl/adsense_help ), gdzie mogą Państwo znaleźć wszelkie informacje o naszym programie. Ponadto, mogą Państwo także zadać pytania na forum przeznaczonym tylko dla wydawców AdSense: Grupa Pomocy AdSense ( https://groups.google.com/group/adsense-help-pl ).

Z poważaniem,

Małgorzata

Zespół Google AdSense

Google Ireland Ltd.

Gordon House

Barrow Street

Dublin 4

Ireland

Registered in Dublin, Ireland

Registration Number: 368047

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności