Skocz do zawartości

Spamowanie CNCat

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

a qlweby potrafią mieć się bardzo dobrze :) wystarczy zabezpiecznie przed dodawarkami i blokada dodawania podkategorii i wg moich obserwacji (choć próbka nie jest zbyt liczna) nawet bez moderacji jest ok i do ich upadku wcale nie jest tak blisko.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja mam nadzieje ze juz wkrotce wiekszosc tych "lepszych katalogow" wprowadzi platne wpisy (np sms)

albo umozliwi dodawanie

1 strony do np. 20 katalogow (dobrych) za 30-40 zl przelew. Mam tutaj na mysli katalogi ktore maja PR4/5

Jedyna skutecznosc to dodawanie do nowych katalogow reszta katalogow ktora ma duzo wpisow i nie linkuje z glownej do wpisu ze szczegolow (jak w przypadku skryptu od yachu) to mozna poczekac 2-3 miesiace na indeksacje wpisu.

Ja planuje w najblizszym czasie stworzenie 2-3 katalogow (mocnych). I umozliwienie zgloszenia wpisu (platnego) jednak cena bedzie dosc wysoka dla wiekszosci osob. Moze to zmieni nieco rynek seo w Polsce bo obecnie skutecznosc addera itp jest coraz mniejsza - mam nadzieje ze za pol roku jego zakup bedzie nie oplacalny i wiekszosc osob przeksztalci lepsze katalogi na platne. Wowczas znikna oferty z allegro na pozycjonowanie za 10-20zl.

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

wiekszosc osob przeksztalci lepsze katalogi na platne. Wowczas znikna oferty z allegro na pozycjonowanie za 10-20zl.

Co by się nie działo, takie oferty niestety nie znikną z Allegro...........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

a qlweby potrafią mieć się bardzo dobrze ;) wystarczy zabezpiecznie przed dodawarkami i blokada dodawania podkategorii i wg moich obserwacji (choć próbka nie jest zbyt liczna) nawet bez moderacji jest ok i do ich upadku wcale nie jest tak blisko.

Katalogi mają się dobrze, ale Pokaz mi "dobry Qlweb", który jest otwary dla Addera :drink: a pokażę ci jaki on "dobry :)

Szczerze mówiąc, to nieźle się uśmiałem czytając pierwszy post.

Najbardziej mi się podobała ta personifikacja:

Addery ruszą dopiero rano

Imho sprawę źle rozegrał właściciel Addera sprzedając to za takie pieniądze:

1. Adder jest ogólnie dostępny.

2. (wynika z 1.)Szczęśliwi posiadacze nie szanują tego co mają i spamują gdzie się da.

No, ale w sumie z każdym softem się tak dzieje prędzej czy później.

Imho sprawę źle rozegrał właściciel Addera sprzedając to za takie pieniądze:

dlaczego ?

mysłsiz, że ludzie dali by 1000 czy 2000 zł za skrypt ?

może 10 może 20 osób by się znalazło

a tak znalazło się kilkadziesiat razy tyle. Suma summarum - zarobił a cena była całkiem nieźle dobrana :(.

250 (koszt addera odliczając podatek) * 300 licencji (tyle było z miesiąc temu ponoć) daje 75 000 + up do 4 sądze że w sumie to jakieś 80k... ładna sumka ... jak teraz napisze moduł do spamowania wp, mocne linki, mini i inne to pewnie up będzie mógł kosztować 200 pln i każdy go zakupi... więc o co innego może chodzić Twórcy addera jak nie o kase? Qlweby poleciały? trudno... Mocne linki polecą? Trudno...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Im cena byłaby wyższa, tym więcej ludzi zaczęłoby go kupować w miarę upływu czasu, a tak coraz mniej będzie się kusić.

Nie za duża cena nie pozwoliła by kupić go od razu większej ilości, a ci którzy już go mieli zdążyli by i tak zniszczyć Qlweby. Mim zdaniem cena była dobrana bardzo dobrze!

wtedy wyłaczy się katalogi na ktorych nam zależy ... wymyśli się jakąś inna metodę zabezpieczenia :D np zamiast kodu graficznego odpowiedź na tabliczkę mnożenia ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności