Skocz do zawartości

Domena PR6

Pyc

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz zapomnieć o tej domenie, to shit :)

shit dla tych co wiedza o co chodzi..masa ludzi "sprawdza" PR w toolbarze albo wcale..dla nich link z tej strony bedzie mocnym linkiem PR6 niestety

a swoja droga to jak ktos nie wie jak wykozystac domene z PR6 to jest prawie 100% pewne ze nie wie jak sprawdzic jej prawdziwosc, czyli kupil shit i nie wie co dalej..

uwielbiam takie posty :)

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Często widzę na allegro oferty sprzedaży nie tylko samej domeny z jakimś tam PR, ale domeny z całymi serwisami czy innymi bzdurami. Wszyscy zachwalają ile to nie można zarobić najczęściej podpierając się PR. Po zakupie, co się okazuje ze PR za jakieś 2 miesiącach będzie nie 5 czy 4 tylko 0, albo w najlepszym razie 1. Ludzie na razie daj się na to nabrać, ciekawe jak długo  .

Może i stronka teraz ma rzeczywiście PR 6, ale ja bym ją jak najszybciej sprzedał. Taki wynik nie jest możliwy przy dwóch zaindeksowanych stronach, jednym linku w G i 104 w Y, content też się niczym nie wyróżnia. Sprzedaj ją póki możesz

Czyli nie da się nic z niej zrobić.

Widziałem te linki wcześniej.

Domena wygasła później ktoś ja zarejestrował.

Jest pełno takich domen z PR w ogóle bez żadnych linków.

Pytanie tylko czy jakby ją podlinkować z innej pr6 to czy przy następnym updacie zachowa PR ?

a tam BTW sprawdziłem za pomoca skryptu ze strony głownej PIO PR dla swoich stron i dla wszystkich PR nie ma :|

ROTFL - 30 domen i nic nie ma ... to jak o 13tej za komuny :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności