Skocz do zawartości

WP - title kolejnych podstron (prevorius entries)

AdamAGP

Rekomendowane odpowiedzi

Mimo wszystkich zabiegów i zmian jakie znalazłem w sieci title kolejnych podstron każdej kategorii, głównej, archiwum itp. bedą miały ten sam title i ewentualnie description co strona właściwa, a więc się aż proszą o suplement, a co za tym idzie z czasem wszystkie te wpisy w końcu będą miały linki wewnętrzne tylko ze stron z suplementu, a więc będą g.. warte.

Aktualnie mam to:

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); }
elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo " w "; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo " na "; bloginfo('name'); }
elseif (is_page() ) { single_post_title(); echo " - "; bloginfo('name'); }
elseif (is_search() ) { echo wp_specialchars($s); echo " z wyszukiwania "; }
elseif (is_archive() ) { echo "Archiwum "; wp_title("",true); }
else { wp_title("",true); } ?></title>

Dało by się jakoś skrypt zrobić pod title zęby zmieniał tytuł "prevorius entries"? Może za miast tytuł bloga by wpisywało jakąś datę utworzenia kolejnej podstrony, ale nie wiem czy to się tak da w wp albo może dopisek page2 itd czy coś? Myślę, że to by znaczenie podniosło jakość naszych precli. Ja niestety nie znam w ogóle php więc nie jestem w stanie nic stworzyć.

Ok ! Juz rozumiem gdzie wystepuje błąd, a teraz jak chcesz abym to zmienił ?

Jak klikam w kategorię to TITLE ma być Opis z kategorii ? czyli np. Elektronika - ciekawe strony dotyczace elektroniki szeroko pojętej

Dla starszych stron jakieś dodatkowe zwroty ?

Miliony blogów tak działa więc nie wiem czy to tak przeszkadza , ale dopieścić można :)

Wieczorem zobaczę co sie da z tym zrobić

No właśnie chodzi mi o te starsze strony. Bo w miejscach, w których mi się ma powtórzyć description po prostu go nie daję i chyba z kategorii też wytnę. Był tam jakiś plugin do tego chyba, ale nie wiem jak działa.

Co do tytułów starszych stron no to właśnie sam nie bardzo mam pomysł jak to zrobić. Może dopisek No.2 No.3, ale to taka nie wielka zmiana, może lepiej by było datę, ale WP chyba nie rejestruje daty dla starszych stron spod nawigacji.

P.S.

Mógłbyś mi wysałć kod nawigacji (1.2.3.4 następny poprzedni) ze skóry twojego precla. Twój jest raczej lepszy niż

<prevorius entries, next entries>

Szablon tutaj: https://diekretzschmars.de/dkret-theme/

Z tego co widze w szablonie dKret2 numerami stron zajmuje sie ta funkcja dKretPaging, która zresztą została napisana na podstawie

Yet Another Advanced Paged Navigation,

function dKretPaging() {
/*
Original Plugin Name: Yet Another Advanced Paged Navigation
Plugin URI: https://dreamincolours.com/projects/wordpress-plugins/yaapn/
Description: Heavily customizable paged navigation, localized by J.Kretzschmar for dKret2
Version: 1.05
Author: Monika "YaaL" SzczygieĹ.
Author URI: https://dreamincolours.com
*/

a noindex nie załatwi sprawy ?

zrobiłem w wolnej chwili precla zgodnie z opisem z fabrykispamu i wydaje się, że jest OK, albo się mylę :

https://www.maxserwer.pl/page/2/

i jest noindex i niezindexuje tego , bo i po co

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności