Skocz do zawartości

AntyFani Kaczyzmy, przeczytajcie ;)

Hellz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
gó**o o tym wiecie. TVN poda przedruk....

Edyta a kiedy ostatnio byłas z facetem ? Bo piszesz jakby ci ktos od dawna nie dogodził...

Rozwerwij sie troche to naprawde pomaga, inaczej wtedy na to wszystko spojrzysz :)

Pozycjonowanie stron, skuteczna reklema internetowa poprzez pozycjonowanie stron.

Zapraszamy na skuteczne pozycjonowanie strony.

a ja wam powiem sa tez i dobre rzeczy. Zwrócice uwag jak wzieli sie za pospolitych przestepców...

wzięli ich do rządu? Poupychali na stołkach?

he he nie do konca o to mi chodziło :)

Ale naprawde wiekoszosc pospolitych bandziorów pozamykali.

Porozbijali tez duzo lokalnych grup przestepczych na ktore jakos wczesniej nie było sposobu.

Ja jestem pewny ze pod tym wzgledem jest roznica.

Z drugiej strony trche przesadzaja np. taki Marek Dochnal siedzi juz ktorys rok bez wyroku... to jest przegiecie trzymac tak długo człowieka bez wyroku.

Pozycjonowanie stron, skuteczna reklema internetowa poprzez pozycjonowanie stron.

Zapraszamy na skuteczne pozycjonowanie strony.

Tak, ale w trumnie.

No wiesz, z niemiecka renta latwiej bedzie mi sie osiedlic na Ibizie, gdzie sloneczko bedzie ladnie swiecilo, a w Polsce krzykiem mody beda nadal mohery.
sp********ć z mojego kraju, a na starość nie wracać!

Nie tylko Twojego.

Widze i doceniam co to lepsze, ale idę za tym co gorsze.

ludzie sa ogolnie uznani za istoty myslace, wyzywanie sie na kims kto stwierdzil ze opuscil kraj to raczej nie najmadrzejsza rzecz. wielu polakow w uk nie tylko myje kible ale zajmuje wysokie pozycje. chec opuszczenia kraju nie wiaze sie tylko ze strachem czy nienawiscia do rzadu na ktory sie nie glosowo [nie glosowalo sie pewnie w ogole] ale poszukiwanie czegos lepszego. jesli w innym kraju jest wieksza szansa rozwoju, to na hugo mam siedziec w polsce i sie meczyc? jesli jest mozliwosc zarobienia razy 5, to to jest strach? polska to kraj zacofany, sami do tego dopuszczamy, chociazby poprzez znieczulice czy totalny zlew objawiajacy sie chociazby w niecheci glosowania z lenistwa. nie tylko robotnicy uciekaja w poszukiwaniu lepszego zycia, ale i artysci, sportowcy, naukowcy, kazdy, kto nie tylko ma jaja, w co poniektorzy watpia, ale jest wystarczajaco inteligentny by znalesc sobie lepsza droge w obcym kraju. a co do tekstu, sp**********e i nie wracajcie, to w sumie duza czesc tych osob, wrociwszy kupi nieruchomosc, zalozy firme, zrobi cos, co w polsce nie byloby mozliwe zarabiajac 1500zl miesiecznie, bo wciaz tyle ludzie zarabiaja. innymi slowy tacy ludzie tez przyczyniaja sie do rozwoju.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

A to ci ktorzy cholera nigdzie nie chca wyjechac.

Śmierć ojca Z. Ziobry - wg RMF były naciski, prokuratura nie komentuje.

https://wiadomosci.onet.pl/1549233,11,item.html

O. Rydzyk nie przeprosi Marii Kaczyńskiej za "szambo".

https://wiadomosci.onet.pl/1549392,11,item.html

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

(...) w autobusach śmierdzi bo to, ku**a, ludzie się nie myją, a nie rząd wodę zakręcił. (..) Jesteście bandą leniwych, nieudolnych popaprańców, powtarzających tylko jak papugi co wam onet, gazeta, tvn i matt cutts wbiją do pustych łbów. (..) Im jesteście w stanie wylizać kakę w każdej pozycji (...) sp********ć z mojego kraju, a na starość nie wracać!

Don__t_feed_the_Troll.jpg

innymi slowy tacy ludzie tez przyczyniaja sie do rozwoju.
I to w wiekszym stopniu niż nam się wydaje. Jak wrócą do nas, to przyczynią sie do rozwoju Polski, jak zostaną w Anglii to pomogą Angolom. To ssanie najlepszych w jedną stronę, żeby nie chcieli wracać do swojego kraju, dobrze opanowali Amerykanie. My, jak na razie swoich nie umiemy zatrzymać, a to przyciągania innych jeszcze daleko.

Eksperyment Discover.pl

@pandha

To o czym piszesz, to sytuacja krótkofalowa, bo wprowadzą nam euro i się skończy sielanka, jak ceny poszybują "5 razy" w górę.

Gdzie jest a gdzie sie skonczy?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności