Skocz do zawartości

BL a pozostałe słowa kluczowe

15175

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Powiedzmy że w keywords=".." mam "anchor_1, anchor_2"

Czy zwiększając liczbę BL z anchorem "anchor_1" (bo na tej frazie zależy mi bardziej) "anchor_2" także zyskuje?

Oczywiście nie mówię o takim samym wzroście, ale czy ogólny wzrost BL działa (z odpowiednim natężeniem) na wszystkie keywordsy czy tylko ten, którego dotyczą BL?

Powiedzmy że "anchor_1" idzie w górę o 15 pozycji, a oprócz tego "anchor_2" np. o jedną.

moim zdaniem dziala na ten, ktory ma taka sama nazwe czyli anchor_1 na anchor_1

ale niech sie wypowiedza jeszcze inni...

Jeżeli chciałbyś kupić sprzęt nurkowy, koniecznie odwiedź sklep nurkowy w internecie. Natomiast, by ponurkować w Egipcie wymagany jest kurs nurkowania. Zawsze możesz pograć w koszykówkę. Piłki do kosza oraz inny sprzęt sportowy kupisz w sklepie sportowym.

nawet jeżeli linkujesz tylko do strony głównej serwisu to pozycjonujesz również podstrony serwisu pod innymi frazami... Ja pozycjonuje główną stronę i jestem pod koniec top 50... a podstronę, która ma moc jedynie z linkowania wewnątrz serwisu jest już 4. Więc to chyba najlepszy dowód.

Warto też dodawać do precli i linkować zawsze inne podstrony. Wtedy wszystko równo się wypozycjonuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności