Skocz do zawartości

Precel jako zródło contentu na porządną stronę

AdamAGP2

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na fakt, że precle cieszą się duża popularnością pomyślałem, że może zrobiłbym presla jako część normalnego serwisu, żeby zwiększyć content. Ustaliłbym surowe reguły - 1link, podział na wstęp i rozwiniecie we wstępie nie może być linka. Wpisy i tak byłyby bardzo wartościowe ze względu na dziedziczenie PR z serwisu.

Tylko, czy duża ilość linków wychodzących z precla nie zaszkodzi, bo niby nie powinno być za dużo, ale nie wiem czy to osłabia tylko podstronę, czy całość? Czy kiedyś się za to całemu serwisowi nie oberwie od Googla?

co o tym myślicie

myslałem o tym podobnie - nawet podjałem pewną realizację ale tez mam dilemma - czy zbyt duża ilośc linkow wychodzacych jakoś nie pogorszy jakości ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wiesz Yeden - predzej sie z tobą na randkę umowie niz wstawie nofollow :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

alez matrymonialnie się zrobilo ... numerki, 30tki ... zaraz na podrywach wylądujemy :P

Nie no przeciez jest limit farmy - około 100 wiec jak do setki nie dociągnie to nic mu się nei stanie ale każda ilość duża (względnie duża) będzie niekorzystna.

Próbowałem. Próbowałem zrobić precla, który sam z siebie będzie wartościowym contentem. Założyłem tematycznego, skończyło się tym, że większość wpisów jest moja. Nie wiem, może tematykę nieodpowiednią wybrałem, może nie dodałem do wszystkich list precli [to celowo, dodam jak będzie lepiej zaindeksowany w Google, w zasadzie jest tylko tu i w spisie katalogów seo friendly]. Tak czy siak nie spełnił moich oczekiwań. Żreć nie woła, więc go sobie zostawię. Ale liczyłem na więcej.

Nie no przeciez jest limit farmy - około 100 wiec jak do setki nie dociągnie to nic mu się nei stanie ale każda ilość duża (względnie duża) będzie niekorzystna.

Ale masz na myśli 100 z jednej podstrony?

Próbowałem. Próbowałem zrobić precla, który sam z siebie będzie wartościowym contentem. Założyłem tematycznego, skończyło się tym, że większość wpisów jest moja. Nie wiem, może tematykę nieodpowiednią wybrałem, może nie dodałem do wszystkich list precli [to celowo, dodam jak będzie lepiej zaindeksowany w Google, w zasadzie jest tylko tu i w spisie katalogów seo friendly]. Tak czy siak nie spełnił moich oczekiwań. Żreć nie woła, więc go sobie zostawię. Ale liczyłem na więcej.

Postawiłeś na tematyczny. Fakt wartościowy content, ale chyba niepopularna tematyka.

Ja myślałem o ogólnym. Z tematycznego mało wpisów jest.

Fakt wartościowy content, ale chyba niepopularna tematyka.

Jakby się uprzeć, to każdy temat można pod tematykę mojego blogokatalogu podciągnąć. Mam nawet wpis o biurze matrymonialnym, który ma ręce i nogi. W sumie 2/3 wpisów na razie nie ukazała się, bo nie są unikalne albo nie pasują tematycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności