Skocz do zawartości

lista katalogów .de

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was dysponuje lista katalogow jakiej uzywa sie w SEO w de? Do tej pory uzywalem globalnych katalogow ale mi zabrakło :E

Szukam ale wymieklem bo szprecham średnio dobrze.. moglem nie zagadywac do laseczek z lawki obok w liceum tylko sie uczyc, wiedzialem ze keidys sie to na mnie zemsci :)

To cos znajdziesz:

https://seo.kopia.biz/

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Apropo zagranicznych katalogow.... przegladalem ostatnio wersje angielskie... niestety praktycznie wszystkie sa platne...Czy powiedzmy w UK juz tak jest ze katalogi sa platne czy akurat mialem pecha w wyszukiwaniu?

Jezeli macie darmowe katalogi bylbym wdzieczny...

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Wrzuciłam Ci swoją listę tutaj - edytowalna w excelu, trochę nieaktualna, ale nieźle zdawała egzamin podczas konkursu - sama byłam zaskoczona jak chętnie dodają gów... stronę. Jest trochę płatnych i żądających zwrotnego, ale sobie oczyścisz :D

Oczywiście jeśli masz stronę po angielsku.

Dzieki edyta.. spojorze na nia na bank cos sie przyda... Tak mam strone po angielsku

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności