Skocz do zawartości

Dodatkowy opis linków w pozycji google

Rademenes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie :( , Mam nobowe pytanko mianowicie jak zrobic aby miec takie dodatkowe odnosniki w pozycjach google jak ma wp .

przykladtq1.jpg

Profil - ..............

Darmowegry - ..............

I po jakim czasie taskie zmiany będą widocznie w wyszukiwarkach.

Dziękuje za wszelkie wypowiedzi.

Pozdrawiam,

Rademenes (radi)

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Było, nawet niedawno, poszukaj :(

Nie takiej odpowiedzi sie spodziewałem aby nabic 1 posta wiecej, chociaż powiedz czym sie kierowac w wyszukiwarce a nie tylko było równiez moge napisac iż leciałem samolotem do NY

Pozdrawiam,

Rademenes

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Nie takiej odpowiedzi sie spodziewałem aby nabic 1 posta wiecej

Zacznij czytać forum i nie ucz się, że na wszystko dostaniesz gotowca.

Tego posta, ktorego nabilem mozesz sobie zachowac.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Było, nawet niedawno, poszukaj :(

Nie takiej odpowiedzi sie spodziewałem aby nabic 1 posta wiecej, chociaż powiedz czym sie kierowac w wyszukiwarce a nie tylko było równiez moge napisac iż leciałem samolotem do NY

To sobie poszukaj jak ci się nie podoba, wystarczyło zobaczyć kilka stron tematów dla początkujących a dokładnie stronę nr 4 i znalazł byś tam taki temat !

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=35402

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności