Skocz do zawartości

Hostning w granicach 100 - 200 zł rok

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesli uwazasz ze to jest takie smieszne...

Bynajmniej, ja bym sie z tego nie smial. Jak czytam takie rzeczy to mam wrazenie ze jestem na forum dla ludzi z 2 klasy podstawowej, ktorzy jeszcze zasad ortografii nie znaja. A przeciez wystarczy zainstalowac FF, to ci zaznaczy bledy (jesli jestes dysortografem).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

A może przestestujesz konto na www.neteasy.pl?

Z kodem WHTX podanym przy zamówieniu za rok naszego pakietu net.easy z 9 GB miejsca i 90 GB transferu zapłacisz 247 zł z VAT (kwota bez VAT mieści się w Twoim budżecie :(). 7 dni testu za darmo. Zapraszam!

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

A po co aż 200 PLN wydawać.

Dobre oferty ma ovh.pl - sam korzystam i nie narzekam. Serwerki ovh nawet na full trafiku działają bez zarzutu. Chyba, że ktoś potrzebuje crone, to wtedy jest problem. Ale jest do rozwiązania - w takim przypadku kupuję najtańszy webd.pl i już mam crone na dwa hostingi.

Panie Krzysztofie mam jeszcze pytanie odnośnie prostre.pl bo to również Wasze serwery. Mógłby Pan napisać jaka jest różnica między serwerami na iq a proste ? Czy ten sam sprzęt te same łącza, konfiguracja, czy może jednak się czymś różnią ?

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Tytulem wstepu: Proste.pl to nie jest marketingowy zabieg polegajacy na sprzedazy kont na IQ taniej.

Proste.pl posiada calkowicie odrebna infrastrukture informatyczna (serwery i lacza). To, ze sa inne nie oznacza automatycznie, ze Proste dziala gorzej lub zle.

Hosting na IQ dedykowany jest dla klienta biznesowego. stąd tez stosowane sa rozwiazania (serwery DELL'a) majace gwarantowac niezwodnosc uslug np: redundantne zasilanie, macierze RAID 1 i 5 na SCSI i SAS. Dysponujemy takze umowami serwisowymi gwarantujacymi usuniecie awarii sprzetowej serwera w ciagu 4 h od jej zgloszenia, niezaleznie od pory dnia i nocy.

W prostym stosujemy tansze rozwiazania dzieki czemu cena uslugi dla klienta koncowego moze byc nizsza. Oczywiscie zachowane sa różne standardowe procedury typu: backup serwerow etc.

Pozdrawiam

Ja linuxpl.com mam już 2 konta i myślę nad wykupieniem kolejnego - admini prawie cały czas na GG, odpowiadają po kilku minutach.

Sam serwer używam z 2-3 miesiące niezauwazylem padów czy mulenia.

Dla mnie to jest świetny serwer za małe pieniądze.

Również z tanich polecam host247.pl tam konto mam już od ponad 1,5 roku - też zadnych problemów nie bylo, tyle że zmienili z cPanel na confixx i już mi sie pod tym wzgledem niespodobało - pod zaplecze polecam.

Ostatnio ale to już z troche drozszych uzywam kei.pl, świetny support, serwer tez 1 klasy, ja bym im bardziej zaufal niz home czy nazwa z ktorymi mialem nie doswiadczenie i nie za dobrze te 2 hostingi wspominam.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności