Skocz do zawartości

bezpłatne dodanie strony do onetu

Janek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Choć wpisy i modyfikacje w katalogu WP sa płatne to jesli ktoś prowadzi nie komercyjną stronę a ma już stronę w katalogu i chce tylko zmienić np. adres to może napisać do WP emaila wyjaśniającego sprawę i liczyć na modyfikacje bezpłatną. Ja wysłałem do nich pytanie czy nie dokonali by zmiany nie odpłatnie ponieważ moja strona nie jest komercyjna i już na drugi dzień dostałem pozytywną odpowiedź. Jedną zmianę mogą wykonać bezpłatnie, ale następne to tylko przy użyciu formularza.

Więc można próbować.

• 2 tygodnie później...

Ale z tego co widzę to strony z końcówką .info są dodawane bez problemu z formularza. Więc w czym problem?

Ale strony .com .ua .de też dodaje :?:

Dostaje komunikat, że strona została zakolejkowana do dodania. Więc albo to działa albo im się coś pozajączkowało.

Z resztą sami sprawdźcie

https://szukaj.onet.pl/pomoc/dodaj.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności