Skocz do zawartości

Kubica sie rozbił

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

Gęba mi się cieszy że ktoś wpadł na pomysł odkopania tematu !!!

KUB zrobił piekny prezent. Kiedyś oglądając wyscigi do głowy mi nie przyszło że ktoś z naszego kraju będzie jeździł w F1. Pamiętam czasy kiedy jeździli Jody Schecter, Lauda, Andretti i inni, wynalazek Tyrrell z 6 kołami (był zarąbisty), potem były inne gwiazdy Mika? (to było piekne). Robert chyba ich zaczyna doganiać, mało kto zwraca uwagę na to co zrobił w Kanadzie. Te "parę" kółek przejechane zatankowanym samochodem, robione w tempie quala było niesamowite, tor był w stanie rozpadu. Jeśli BMW będzie się rozwijać będzie ok, sezon 2009 będzie ciężki(inne opony, aero itd), może dadzą rade.......

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Co za archeolog chce abym dostał zawału serca????!!!!

Bez emocji nie ma zabawy w tym sporcie :puknijsie:

I zgadza sie że w tym sporcie zwycięstwo bardzo dużo zależy od różnych losowych zdarzeń. Wszystko planowane i rozgrywane jest na granicy możliwości. I wystarczy niewielka pomyłka lub jakiś mały nieprzewidziany przypadek aby generalnie zmienić ostateczny wynik.

.

skoro Honda i Toyota mają taki wilki budżet to dlaczego nie wygrywają? :) budżet to chyba najprostsza sprawa, jakby tylko o to chodziło to by pewnie łady i kamazy wygrywały F1 ;) jak będą sukcesy to i pewnie sponsorzy sypną więcej pieniędzy...

Dlatego nie wygrywają bo nie wiedzą co by jeszcze poprawić w swoim bolidzie. A w bolidzie na przyszły sezon jest do zrobienia tyle że napewno prędzej się wyczerpie kasa niż pomysły....

Z budżetem wcale taka prosta sprawa nie jest...

Ale jeśli chodzi o tunele aerodynamiczne, komputery i cały sprzęt to sprawa jest jeszcze trudniejsza i nie każdy zespół stać na 2 tunele aero... A BMW ma tylko 1...

Ale mówimy chyba o stanie na aktualny sezon a nie co będzie za x lat... prawda?

No to napisałem, że dopiero za jakiś czas umilknie głupia gadka.

Taki kierowca zasługuje na lepszy team.

I nie gadaj mi tu że się nieznam bo jakbyś miał pojęcie zwykłego kibica RK to byś wiedział że BMW jeśli chodzi o budżet jest za Ferrari, Mcl, Hondą i Toyotą a to właśnie głównie kasa odegra rolę jeśli chodzi o jakość bolidu w sezonie 2009.

Dlaczego zasługuje? Bo jest Polakiem, czy dlatego, że od 2 miechów jeździ dobrze? W zeszłym sezonie można by to powiedzieć o Heidfieldzie. Jakby zasługiwał to dostałby oficjalną propozycje. Z resztą odpowiada mu obecny stan. A budżet to jeden z wielu czynników. Jeden z bardzo wielu.

Pojęcia zwykłego kibica RK nie mam to fakt. Dlatego, że w F1 siedzę od niemal 10 lat... i nieco już zdążyłem się nauczyć.

Nie mają słabych bolidów ale czy są one tak za******e jak Mcl i Ferrari? Nie! A zatem na nic jego talent skoro jest absorbowany przez tą różnicę... czyli się marnuje!

To samo możesz powiedzieć o innych kierowcach - szybszy bolid to pewnie lepszy czas. Ale maszyna to nie wszystko. Poza tym, są lepsi kierowcy od RK.

POKÓJ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności