Skocz do zawartości

program do mailingu

mtx

Rekomendowane odpowiedzi

szekam fajnego programu do mailingu z kompa nie serwera. najlepiej darmowy, ale nie musi być. i żeby był rozbudowany

Mozilla Thunderbird z opcją ukrytej kopii + konto pocztowe na home.pl i

Raz w tygodniu wysyłam newsletter do 10tys odbiorców. Dzielę sobie to na 10 maili.

Raz w tygodniu wysyłam newsletter do 10tys odbiorców. Dzielę sobie to na 10 maili.

A jak długo trwa wysyłka do tych 10 k adresatów?

Pytam z ciekawości.

edit do tematu:

kiedyś używałem BOXMailer 1.3 - prosty, instalowany na kompie, wersja 2.0 miała personalizację maili. Z tego co wiem to firma sprzedająca już nie istnieje ale w sieci można program znaleźć.

A jak długo trwa wysyłka do tych 10 k adresatów?

Ja listę mailingową paczkuję po około 1k adresów.

Wysyłka z programu pocztowego do serwera trwa max 1 minutę.

Na wszystkich moich mailach, które umieszczam wśród całej listy (w celach weryfikacji, czy aby mailing dociera :D)

wiadomość pojawia się najpóźniej po 10 minutach. Serwery pocztowe home.pl śmigają jak marzenie...

• 3 lata później...
szekam fajnego programu do mailingu z kompa nie serwera. najlepiej darmowy, ale nie musi być. i żeby był rozbudowany

MailBlaster - działa lokalnie na komputerze (można też na serwerze postawić też jako aplikację - wymagania system windows)

dodatkowo można nim skanować adresy email ze stron www, podobnie jak google skanuje www strona po stronie przechodząc przez linki

www.intralogic.eu/mailblaster

ja moge zaprpoponowac microsoft outlook 2010 (nie sądziłem ze kiedykolwiek polece program tej firmy, tfu)

importujesz maile do swoich kontaktów, potem korespondencja seryjna, w wordzie robisz tekst mailingu wiec mozesz i wstawiac grafike i klikasz wyslij,

wysylalem dwa razy po 120tys, wysylalo sie jakies 2 dni ale mozna podzielić na paczki i wtedy idzie lepiej :D

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zdecydowanie polecam polski - https://www.anomail.pl/

Używam i jest świetny. Aż dziwie się ,że za darmo.

Aby go pobrać musisz napisać do autora po przez formularz gdzieś na stronie.

Wydać by sie mogło ,ze zapomniany projekt, ale ja tak uzyskałem program kilka tygodni temu, na drugi dzień od napisania e-maila.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności