Skocz do zawartości

Serwis blogowy / presell page

lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przymierzam się do stworzenia swojego pierwszego precja, a że doświadczenie z Wordpress'em mam dość spore, zacząłem się zastanawiać nad stworzeniem czegoś konkretniejszego. Uprzejmie prosiłbym o ocenę mojego pomysłu i ewentualne wskazówki co do jego realizacji.

Chciałbym stworzyć serwis blogowy. Na głównej domenie znajdowałby się mój presell. Serwis umożliwiałby darmowe założenie blogów lub własnych precli w subdomenach - wygląd oraz możliwości zależałyby od wybranej przez użytkownika opcji (normalny blog, lub presell z wieloma modyfikacjami).

Po pierwsze: chciałbym się dowiedzieć, czy to ma sens. Czy raczej nie męczyć się z tym zbytnio i po prostu stworzyć swojego presell'a, zamiast tak rozbudowanego serwisu. Głównym mankamentem byłby fakt, iż cały serwis będzie na jednym IP, a zakup dodatkowego to ok. 50zł, więc wątpię, żeby ktokolwiek był tą opcją zainteresowany (chyba, że się mylę!).

Po drugie: jakie parametry powinno mieć konto, na którym taki serwis zostałby postawiony?

Z góry dziękuję za podpowiedzi!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności