Skocz do zawartości

Onet mnie coraz bardziej zaskakuje

@res

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wszyscy wiemy algorytm Onetu codziennie zaskakuje nas czymś nowym, ale wyobraźcie sobie moje zdziwienie, jak po zmianie wczoraj wieczorem title dla jednej z moich stron już dzisiaj zobaczyłem w Onecie nowy tytuł strony :shock: Nawet Google jeszcze tego nie załapał :)

Jak wszyscy wiemy algorytm Onetu codziennie zaskakuje nas czymś nowym, ale wyobraźcie sobie moje zdziwienie, jak po zmianie wczoraj wieczorem title dla jednej z moich stron już dzisiaj zobaczyłem w Onecie nowy tytuł strony  :shock:  Nawet Google jeszcze tego nie załapał :)

hm ... Myślałem że robot Onetu przychodzi tylko w weekend to musi być jakiś straszny przypadek.

Dodawałem do WP nowy adres strony, stary dotarł do 27 pozycji w wyszukiwarce. Jednak wchodziło z tamtąd na moją stronę tylko 3,7 % internautów więc nie wiem czy jest sens się przejmować tą wyszukiwarką. Moja strona nie jest komercyjna więc nie brałem pod uwagę opłat za dodanie do katalogu. Ale wygląda na to że będę musiał jednak wysłać tego SMS-a za 10 zł. WP jest daleko w tyle za innymi i przez pazerność na pieniądze w swoim katalogu straci pewnie jeszcze więcej. Zostanie sama komercja a inne wartościowe strony znikną.

• 2 tygodnie później...
Jednak chyba zbytnio się pospieszyłem z ta pochwałą, ponieważ jakieś 2-3 tygodnie temu znowu powrócił stary title i się nie chce zmienić

bo to byla wersja demo onetu - trial sie skonczyl i przywrucili stara wersje wyszukiwarki :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Jednak chyba zbytnio się pospieszyłem z ta pochwałą, ponieważ jakieś 2-3 tygodnie temu znowu powrócił stary title i się nie chce zmienić

bo to byla wersja demo onetu - trial sie skonczyl i przywrucili stara wersje wyszukiwarki :)

qrde, tak myślałem, ale to nie mogliby se cracka ściągnąć :? :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności