Skocz do zawartości

SEO Kebab i dziwne odczucia po spotkaniu

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to już szykuj się do drogi ;). Bo coś słyszałem że bedzie za około 3 max 4 tygodnie :D.

A my Intru znając się tyle czasu to aż wstyd ;) byśmy się nie spotkali. A w sumie do spotkania by doszło tylko MMP pomylił tygodnie bo zostałbym na ognisko :) o którym mi mówił.

:D mało brakowało a bym pojechał. Wystarczy że z Michałem biegaliśmy pomiędzy Łódź Kaliska LOKAL/PUB a Łódź Kaliska PKP.

Prawde mówiąc gdyby nie telefon kobiety o 1 w nocy która ustaliła skąd i o której moge jechac do domu. Bo z tego dworca PKP obok tego PKS, żaden do Szczecina nie jechał :).

ta nawet w sumie Pazura tam grał chyba w filmie Nic Śmiecznego albo tytuły mi się pomyliły.

A ja właśnie dowiaduje się ile kosztowałoby zrobienie czarnych worków z nadrukiem :)

Seo Dostęp Kebab Czarne Worki Team - PIO - forum.optymalizacja.com - Szook.fm

no i oczywiście takie smycze :).

A może ktoś wymyśli jakieś trendy hasło marketingowe na takie smycze ;)?

Dobre dobre ;)

To ja dodam od siebie hasło z imprezy.

1. Robie Klony będzie nas miliony :).

2. Bądź workierem i stań się hakierem.

a prywatnie zrobie dla siebie ;)

3. Czyja to była żona

4. Bramka jest dla pokemonów

5. Moja nie jest aż taka głupia.

6. MMP idź zrób drinka :)

a wiecie jaki jest hit muzyczny z tego spotkania :)?

u mnie w radiu bedzie leciał non stop :) wiec odpalac https://radio.szook.fm:17000/listen.pls

Milk Inc - No Angel - to pewno będzie hit każdego z tej imprezy bo nagrania które mam temu zaprzeczają.

To coś jak zaprzeczenie przez podwójne potwierdzenie czyli Dobra Dobra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności