Skocz do zawartości

Analiza - www.tapety-gsm.kom.pl

tapety_gsm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy i malo co sie znam na pozycjonowaniu ( w sumie to sie nie znam) okolo tydzien temu skonczylem swoja strone z tapetami na pulpit moze w przyszlosci umieszcze rozniez opcje z tapetami na komorki. Strona jest na bezplatnym serwerze wiec moga wyskakiwac popupy za co od razu sorry. Adres strony to https://tapety_gsm.t35.com ale tego adresu staram sie nie uzywac do wyszukiwarek raczej chce dodac www.tapety-gsm.kom.pl czy to cos szkodzi? Puki co bym chcial wypozycjonowac ja pod slowo tapety :) Podzielcie sie swoimi uwagami co bym mogl zrobic zeby miec wiecej wejsc. Tylko nie wyzywajcie ze jestem lama ;):)

www.tapety-gsm.kom.pl - ponad 4000 tapet!

Podzielcie sie swoimi uwagami co bym mogl zrobic zeby miec wiecej wejsc.

Bardzo bym chciał, ale tego nie można napisać w jednym poście, poczytaj forum, przebrnij przez parę watków i wtedy zadaj pytanie

pzdr

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

hehehe wiedzialem ze jest zle ale nie az tak

Chyba raczej chodzi o to, że zadajesz takie pytanie, a nie o samą stronę, bo strona nie jest zła. W każdym razie linki są dobrze skonstruowane.

Nie pasuje mi tylko to gsm w adresie. Jedno słowo, a od razu mnie odpycha.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności