Skocz do zawartości

Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak to się robi

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przyszla w piątek, w sobote rano o 8:01 wystartowąłem o 9:02 skończyłem :) to się nazywa szybkie czytanie.

Jako lektura dla początkującej osoby, która nie chce czytac calego PiO :rotfl: to jest to doskonała pozycja ;) jednej rzeczy tylko się dowiedziałem nowej (wreszcie mnie oświeciło mimo że tekst o tym czego nei wiedziałem zajmuje parę linijek).

Teraz książka poleci do klienta żeby wiedział co mu "psuję" ;) bo zadaje pyatania a tłumaczenie to strata czasu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgadza się szook-u. Poświęcilem lekturze PiO ok 3 miesięcy zanim cokolwiek napisałem :) a teraz sobie pozycjonuje swoje witryny i 3 znajomych (jedną pozycjonuję w ramach projektu doradczego na studiach MBA)

A że osoby ktorym audyt zrobiłem i pozycjonuje pytają sie jak to wygląda - więc żeby wiedziały dam im to jako lekturę obowiązkową - wierze (jestem głeboko rpzekonany hehehehe czyje to słowa ??? ) że to im pomoże w zrozumieniu tego co robię.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a z tym to akurat różnie bywa :).

Sa witryny co wiszą po 6 msc same w top 1 bo poprostu są dobre i wybite tam przyjely sie a wybicie ich nie bylo np łatwe jak i są witryny które jak napisał Kaviorek łatwo było dać do top 1 a trudniej je tam zachować.

Choć masa stron które są robione od kilku lat dużo łatwiej wbić mocniej do top i poprostu o nie dbać.

Ale żeby nie oftopować :).

Wbić do top1 ksiazke i ja utrzymac bedzie pewno łatwiej niż sstrone na konkurencyjne hasło.

ile on wyciagnąl i ile jego żona to nei nasz interes :)

grunt że pisza i na temat :)

Nie, chyba, że masz w obiegu (sprzedaży) kilkadziesiąt książek. Helion daje 15% od ceny sprzedaży poprzez wydawnictwo. Czyli Michał i Bartek dostają po 7.5% od ksiązki. Także przelicz to sobie i wykalkulujesz łatwiutko, że z tego się nie wyżyje.

Nie wiem dlaczego zakładasz, że każdy z autorów dostaje 15%... Proponuję abyś nie wprowadzał innych w błąd skoro nie wiesz jak to wygląda w praktyce...

PS

Proponuję aby jednak recenzować książkę i pisać o książce a nie o zarobkach autorów.

BD przeczytaj to co cytowałeś jeszcze raz dokładnie.

Pozdrawiam

Edit:

I wiem jak to wygląda w praktyce bo również planowałem wydać swoja w helionie i otrzymałem Umowę wydawniczą.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

I wiem jak to wygląda w praktyce bo również planowałem wydać swoja w helionie i otrzymałem Umowę wydawniczą.

Obawiam się, że nie wiesz... Chciałeś wydać jedną książkę w Helionie (nawet jak wliczymy tę o linuksie, twojego współautora to dopiero 3), a ja wydałem ponad 60. Z całym szacunkiem, ale sprzedałem również dużo więcej książek i wiem jak to wygląda. Dlatego przyczepiłem się do tego, że wprowadzasz ludzi w błąd.

Prawda jest taka, że gdyby nie Twój współautor to byś nie dostał tyle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności