Skocz do zawartości

Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak to się robi

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

Te o linuxie to nie moje, tylko osoby, która również ma za sobą kilkadziesiąt książek i to nie tylko w Helionie.

Nie piszę aby się kłócić, ja otrzymałem taką umowę wydawniczą i parunastu znajomych z heliona również, może dla Was przygotowali inną - oby była jak najlepsza.

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najważniejsze że taka książka się ukazała. Nie sądze by sam Michał podchodził do tej kwestii zarobkowo a BD poprostu był doświadczonym partnerem i wsparciem dla Michała by taką książke napisać.

Ja będę czekał z niecierpliwością na książeczki z autografami które rozdam w radyjku jak i :) na spotkanie na party z autorami.

Pozdrawiam

Mariusz

Dobrze napisane Szook, ja również nie pisałem dla kasy i to właśnie chciałem ukazać. Ze z tego nie ma dużych zarobków a pisze się z pasją i myślą o przekazaniu danej wiedzy większej ilości osób.

Pozdrawiam!

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Przeczytałem książkę Danowskiego i Makaruka w dwa dni, nie ma w niej żadnych rewelacji które mogłyby mnie powalić ale tak to jest jak czyta się książki z dziedzin, którymi się zajmujemy na co dzień. Książka ładnie napisana, językiem typowo Helionowym, dużo screenów, uwag i podpowiedzi. Szczerze to kupiłem ją tylko dla 7 rozdziału, który niestety okazał się bardzo, bardzo ogólny choć jest kilka przykładów których próżno szukać na forum PIO (np. cloacking). Jest kilka dziwnych stwierdzeń, nie tyle co kontrowersyjnych co kłócących się z ogólną linią prezentowaną na forum PIO, np. opisanie sposobu linkowania zaplecza ze stronami czy monitorowanie pozycji. Niemniej jednak całkowicie bezstronnie oceniam książkę na 4 tylko dlatego, że jest ona kierowana raczej dla klientów naszych usług a nie dla ludzi tym się zajmujących na co dzień.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności