Skocz do zawartości

Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak to się robi

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo dobra lektura, zwłaszcza dla osób, które dopiero chcą zacząć. Po przeczytaniu musiałem wiele przemyśleć, co doprowadziło mnie do przebudowy serwisu. ;)

Gratuluje autorom, kawałek dobrej roboty i dobrze się czyta. :D

Co do promocji, biorze w niej udział raczej wybrana grupa książek. Ja dostałem pare złotych zniżki za płatność transferem elektronicznym. :D

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

coś mam wrażenie, że jedynie franek pokusił się, aby skrobnąć krótką obiektywną ocenę, a nie tylko słowa pochwały :D

myślę, że autorzy chętnie przeczytaliby również kilka słów krytyki choćby po to, aby druga część była jeszcze lepsza :D

jestem po lekturze, generalnie książka bardzo wartościowa (szczególnie jak ktoś czytał np. Pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych Shari Thurow ;) ), ale zawsze można znaleźć jakieś ale ...

Planuję przeczytać książkę raz jeszcze, ale tym razem z flamastrem i skrobnę co warto by było poprawić jeśli będzie upgrade (a obecny nakład pewnie szybko się wyczerpie)

Reasumując zachęcam do kilku słów więcej na temat tej pozycji z czego autorzy chyba się bardziej ucieszą, niż z kolejnych "ach" i "och"

--------------------------------------------

Foka

myślę, że autorzy chętnie przeczytaliby również kilka słów krytyki choćby po to, aby druga część była jeszcze lepsza :D

Bardzo dobrze myślisz. Konstruktywna krytyka nikomu nie zaszkodziła a wręcz pomogła.

jestem po lekturze, generalnie książka bardzo wartościowa (szczególnie jak ktoś czytał np. Pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych Shari Thurow ;) ), ale zawsze można znaleźć jakieś ale ...

Oczywiście, że można i tego nie ukrywam. Od początku wspólnie z Michałem mówimy, że to pozycja dla początkujących a jej celem jest ułatwienie startu i bezstresowe włączenie się w życie forum.

Planuję przeczytać książkę raz jeszcze, ale tym razem z flamastrem i skrobnę co warto by było poprawić jeśli będzie upgrade (a obecny nakład pewnie szybko się wyczerpie)

Wspólnie z Michałem czekam. Wszystkie te uwagi z całą pewnością przydadzą się do przygotowania II wydania książki.

Reasumując zachęcam do kilku słów więcej na temat tej pozycji z czego autorzy chyba się bardziej ucieszą, niż z kolejnych "ach" i "och"

Dodam jeszcze, że uwagi/opinie/recenzje książek można zamieszczać również na stronach książki. Dzięki temu będą one pomocne również dla tych, którzy nie czytują PiO. Dla ułatwienia poniżej podaję adresy stron książki:

https://helion.pl/ksiazki/pozopt.htm

https://danowski.pl/ksiazki/pozycjonowanie-...jak-to-sie-robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności