Skocz do zawartości

Nowości w guglu...

MarcinL

Rekomendowane odpowiedzi

no mnie ktos widze z konkurencji podkablowal:D ale kieruje sie zasada nie rob nikomu co tobie nie mile:D i wierze ze zlo powraca ze zdwojona sila:D

No nie uspokójcie się ludzie, bo niebawem istotnie znajdziemy ogłoszenia w internecie "tylko u nas skuteczne tępienie konkurencji" - tylko wtedy to obawiam się że dopiero śmieci przy takiej technice w wynikach Google zaczną wypływać:D

A generalnie to https://serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html powinno się też zgłosić bo nie dość że płatne linki, to na dodatek na forach gdzie są one wyświetlane są emitowane reklamy Googe AdSense - tylko nie wierzę aby wielkie G zabanowało tak wieki portal, z którego zapewne są zadowoleni klienci AdWords. Wszystkie takie działania sprawiają piękny klimat aby weszła w końcu sensowna konkurencja dla Google, miejmy nadzieję że objawi się jak najszybciej!

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jedynym sposobem jaki ja widzę są donosy i RĘCZNA weryfikacja. Ten sposób ma szansę w Polsce się sprawdzić ze względu na czynnik ludzki.

Pomijając cały idiotyczny pomysł Google, Twoje zdanie wbrew pozorom wydaje się być całkiem trafione.

Wydaje się rodacy, że jesteśmy mistrzami w donosicielstwie i zawiści...

A swoją drogą to narzędzie nawet nie weryfikuje URLa... Na mój gust to idzie w kosmos. Ot takie strachy na lachy.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Hmmmm dostalem bana na katalog w ktorym mozna nabyc platny link:| W sumie nie wiem za co:> czyzby za paidlink? bardzo stary katalog praktycznie nie pozycjonowany:> i z dnia na dzien po prostu zniknal z cala domena i nie ma go w indeksie:> i tak juz ze dwa tygodnie;/ czy google zacznie nekac webmasterow swoimi nowymi chorymi zasadami:>

Roli, jak dla mnie to wcale nie jest spowodowane sprzedażą płatnych linków ile double content i tyle. Kupe moich katalogów starych też poleciało i trzeba się z tym pogodzić, że czego jest tysiące już niedługo nie będzie wcale i zostaną tylko te podlinkowane do których G nabrało zaufanie.

Tamtych katalogów już pewnie nie odratuje ale postawiłem kilka nowych zupełnie zmodyfikowanych i zobaczymy czy je złapie:)

no chyba jak zwykle większą kare dostaje diller :)

tak czy owak nie należy do tego podchodzić zbyt serio, chyba że na swojej stronie nad linkami wyraźnie piszesz- płatne linki.

to jasne, że google chciało by aby każdego rodzaju kampania reklamowa przechodziła przez ich ręce jako adsense a wyniki wyszukiwania były naturalne i jedynym sposobem na pierwszą storne były boxy reklamowe- ale jasne jest również to że nigdy się to im nie uda i im więcej będzie takich głupich pomysłów tym szybciej pojawi się poważny konkurent.

i im więcej będzie takich głupich pomysłów tym szybciej pojawi się poważny konkurent.

dokładnie

jesli ukarają strony z linkami płatnymi tzn tymi które w tresci deklarują ze sprzedają lub te z Ebay lub Allegro,

to poleci 1/4 neta + strony firm pozycjonerskich więc to byłby koniec giganta.

Jednak nie daje mi spokoju myśl co oni zrobią dalej, bo skoro napisali to na blogu to będą starali się coś zrobić

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności