Skocz do zawartości

Multi 301

Majestiq

Rekomendowane odpowiedzi

Załóżmy, że mam filtr na stronie www.xxx.pl.

Zakładam nową domenę www.yyy.pl i robię przekierowanie 301 xxx.pl na yyy.pl ,

no i z tego co wiem filtr przejdzie na yyy.pl bo jest to nowa domena (na stare domeny chyba nie przechodzi).

A co jakbym ustawił przekierowanie 301 najpierw ze starszej, wartościowej strony www.zzz.pl na www.yyy.pl ,

a potem drugie przekierowanie 301 z tej strony z filtrem na www.yyy.pl.

Czy yyy.pl odziedziczyła by filtr po xxx.pl czy fakt że jeszcze inna strona do niej przekierowuje jakoś by to "przytłumiła' ?

Zakładam, że wszystkie strony są pozycjonowane na podobne frazy.

W ogóle można robić 301 z kilku domen ?

Znaczy nie tyle czy można , ale czy kumuluje się wtedy moc wszystkich stron na stronie docelowej ?

Konwerter umożliwiający pobieranie mp3 z youtube.

Szukaj

Wszystko już było opisywane i to setki razy.

Po krótce - filtr nie jest dziedziczomy po przekierowaniu 301 - pomyśl co mógłbyś w ten sposób zrobić z konkurencją mają kilka stron z filtrem lub banem.

Po drugie możesz przekierować kilka witryn na jedną poprzez przekierowanie 301.

Moje przygody z 301 zle sie konczyly ale to dlatego, ze zmienialem serwer inie przenioslem htaccessa, zdjalem 301 i skonczylo sie zle.

Tez sie zastanawialem, czy mozna zdjac filtra za pomoca 301 ale nigdy nie sprawdzalem, kupowalem kolejne domeny i jechalem dalej :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

301 jest o tyle drazniace mnie osobiscie najbardziej ze Yahoo a MSN to juz wogole reaguje z duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzym opoznieniem.... a linki nigdy nie przechodza ;) wiec 301 to moim zdaniem zwykle go**o!:) dzialajce pod google i to tez ma swoje wady ;)

WIEC OSOBISCIE NIE UZYWAM ;) (od niedawna)

Ja mogę pokazać przykład że jednak przechodza linki. A raczej ich moc ponieważ kiedyś przeniosłem całe forum na nowy serwer o innym całkowicie adresie. Nie dodawałem do nowego adresu żadnego linka i ustawiłem przekirowanei 301 na nowy serwis. Po 2-3 tygodniach w google wyświetlal się już nowy serwis na miejscu starego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności