Skocz do zawartości

Linkowanie

atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym spytać czy definitywnie linkować ręcznie strony www czy też mozna skorzystać z jakiegoś automatu , który będzie to robił za mnie ale pod moją baczną kontrolą

Pozycjonuje po około 4 fraz na zespół / jedna strona jest zupełnie nowa - kenion/ ale jest na moim serwerze z wykupioną przezemnie domena i mam do niej bezpośredni dostęp. Tak samo jest jesli chodzi o wideo . Przez pozycjonowanie ręczne ,bardzo mozolne i bardzo pracochłonne pogorszył mi sie wzrok i trafiłem do okulisty he , he wiec wolałbym uniknąć podobnej sytuacji przy pozycjonowaniu nowej strony. Z wątków , które zdążyłem przeczytać wynika że najlepiej zastosować tryb mieszany. Pewnie tak zrobię serdecznie dziękuje za szybkie podpowiedzi. Tomek Warszawa ;)

Nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie - po ile linków dodawać do katalogu. Jakie obowiązują zasady. Generalnie jeden, czy może klika ?. Ile można dziennie dodawać takich linków w sumie do katalogów aby nie przesadzić i nie popaść w niełaskę szanownej wyszukiwarki Google . ;)

A ile chcesz, byle wyglądało to naturalnie. Dodawaj regularnie po trochu, ważne żeby nie robić wielkiego "boom" ani "sru - nic".

Możesz zacząć od 5 - 10 dziennie i trochę zwiększać, na różne frazy, itdp. Tak w ogóle poczytaj troche forum, bo było nie raz. ;)

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie - po ile linków dodawać do katalogu. Jakie obowiązują zasady. Generalnie jeden, czy może klika ?. Ile można dziennie dodawać takich linków w sumie do katalogów aby nie przesadzić i nie popaść w niełaskę szanownej wyszukiwarki Google . ;)

Zasady są określane przez właścicieli konkretnego katalogu.

5-10 linków z katalogów dziennie na domenę nie powinno zaszkodzić. Na twoim miejscu skorzystałbym z dodawarki, a zaoszczędzony czas wykorzystał na dodawanie do precli oraz "lepszych katalogów", których dodawarki nie obsługują - takie katalogi znajdziesz np. tu www.katalogiseo.info szeregując je od najwyższego PR.

Spis precli znajdziesz tu: https://spis.presellpage.pl Trzy artykuły tygodniowo (oprócz katalogowania) powinny gwarantować stabilny wzrost pozycji stron w SERPach

A spotkaliscie sie gdzies z lista angielsko jezycznych stron z presselkami? Bo szukam sporo i szczerze powiem go**o moge znalsc

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

hmm ja dodaje średnio do 10 katalogów dziennie (jedną stronę) z moich krótkich obliczeń wynika, że w przypadku 4tys katalogów zajmie mi to ok. 400dni... Czy gra warta świeczki? Może dodawać tylko do tych powyżej pr3

Sklep z grami- AGARD.pl

Sklep z fantastyką- Odyn.pl

Fantastyka- Eldamar.pl - Księgarnia Fantasy

Kiedy dodajesz ręcznie, to owszem, może wydać się to nieco przerażające, niemniej jednak lecąc przynajmniej połowicznie automatem, nie wygląda to już tak źle.

Moja strategia jest prosta, słabe frazy katalogi, reszta zaplecze ew. linki sponsorowane.

Co do ilości katalogów na dzień dla nowych witryn wrzucam zwykle około 15 po 3 wpisy do każdego, taka strategia jeszcze mnie nie zawiodła, z filtrem się jeszcze nie spotkałem :).

ręcznie to się opłaca dodawać do dobrych moderowanych i zaindeksowanych katalogów, a cała masa qlwebów, cncatów itp nadaje się tylko do automatu, ludzie szanujcie swój czas nie lepiej gdzieś wyjśc niż dodawać do katalogów...

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności