Skocz do zawartości

Jednodniowy wzrost wejsc z onet?

misiat22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,czy spotkal sie ktos z czyms takim ze pewnego dnia tj. dokladnie od 9.00 do 9.00 dnia nastepnego odnotowujemy drastyczny wzrost wejsc z katalogu Onetu? NIe z wyszukiwarki tylko z katalogu. Strona w katalogu i wyszukiwarce stoi caly czas na tych samych pozycjach, a jednak sa dni (mnie to spotkalo juz 2 raz na przestrzeni 3 miesiecy) ze mam 4x wieksza ogladalnosc. Probuje zbadac o co z tym chodzi ale nic nie przychodzi mi do glowy. Moze onet ma jakies "Witrny dnia" albo "Polecane strony" tylko w takim razie dlaczego wejscia mam pokazane dokladnie ze strony katalogu.

Jakies sugestie?

ja też tak miałem kilka razy. Miałem 100-200 uniq dziennie i nagle pewnego dnia 2 000 uniq <wow> było tak przez 3 dni i potem zaczeły spadać unikalne odwiedziny.Ostatnio wszystko wróciło do normy :D

Strasznie śmiesznie to wyglądało w stat.pl i stat4u.pl <lol>

Programista Prestashop/Wordpress -> www.skyseo.pl oraz kosiarki spalinowe łódź

ankiety nie mam co robic bo widze w statystykach z jakiej strony sa te klikniecia - katalog onetu. Pimyslalem ze moze onet ww art na swoich stronach porusza pewne tematyi moze w takich newsach daje linka do strony tylko ze w takim wypadku strona odsylajaca to powinien byc site z art a nie strona katalogu. Moze jednak maja to jakos inaczej rozwiazane, nic innego nie przychodzi mi do glowy. URL wole nie podawac z obawy przed naklikaniem - na strone wstawilem reklamy, dodam ze strona dosc nowatorska - nie ma takiej w polskim internecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności