MMP Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Puścić taką ładną dziewczynę z szookiem, chyba żartujesz stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 szook napisał(a): nie wiem kim jest biały sweterek ale pokazuj foto bo ja taki młody jak MMP nie jestem. No z mmp nie warto sie zadawac kobiecie bo zaraz w ciazy chodzi. Niestety nie mamy autoryzacji na publikacje fotek ale MMP gotów był za nią oddać pół zaplecza "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 to ja dam pomysł - a dobry pomysł więcej warty . MMP z szookiem tylko ładne puszczać na imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Noone stchórzył i nie zatańczył na stole w kawiarni stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Szook, przecież jedziesz ze swoją połówką ale fajne koleżanki mógłbyś zabrać po drodze MMP nie kabluj tajnych informacji, bo nie dam Ci więcej komórki do zabawy "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 On ma w solarium dwie koleżanki, dlatego wizytuje tam każdego dnia Cytat MMP nie kabluj tajnych informacji, bo nie dam Ci więcej komórki do zabawy tongue.gif Uuuu. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Cytat On ma w solarium dwie koleżanki, dlatego wizytuje tam każdego dnia Niech zabiera je ze sobą "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tylko on jedzie ze swoją, a ona ich nie lubi. Ciekawe dlaczego stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ehh zawsze można powiedzieć, że zabiera je pro publico bono "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 MMP co ty wymyslasz - moja czasem czyta forum. Ja nie znam nikogo z solarium a nawet nie wiem ze jest koło mojego domu. Ja nawet nie posiadam koleżanek a Ty coś tam wymyślasz - ja musze się mocno zastanowic czy zawitam bo jej cos takiego powiesz o solarium to bede miał. NOONE kurde jakoś bym zakrecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 "Jakoś bym zakręcił" Czyli zrobisz dwa kursy? Szczecin <-> Łódź stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ok, Panowie, wszyscy swoje wiemy, teraz edytujmy posty "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja proponuje w takim razie by JIMMI zmienił TITLE wątku na już docelową date bo się będzie mieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie pierdo***ie tylko szukajcie tych domków ma byś wesoło i z przytupem Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ... i z wanną stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.