Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Część Krakowa dobiła do mety.

Serdecznie dziękujemy za spotkanie.

Kasia po drugim dniu stwierdziła, że będzie jednak jeździć nadal na SEO Party :D

Jak tylko zrzucimy foty podamy linka

Pozdrawiam i raz jeszcze dziękujemy wszystkim.

Kasia i Kasimąż. :)

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

:D no teraz mogę napisać, w aucie nie było wygodnie.

Dotarłem. Seo party uważam za bardzo udane. Moje liczne kontuzje będą wspominane :) przyjemnie.

Ognieska i śpiewy ;) jak na obozie harcerskim.

Uwazam że mecz okazał się fajnym pomysłem i wszyscy którzy grali jak i pozostali którzy obserwowali mieli troszeczkę śmiechu i zdrowej rywalizacji.

Z tego tajnego planu xanna z rugby nic nie wyszlo - dostali 6 gola :P.

Ide dochodzic do siebie :) a pozniej sprawdze co ja mam w aparacie i napisze :) o fotki do tych co mają :) z innych aparatów.

Pozdrawiam

Mariusz

ps. ci którym nie udało się być naprawde mają czego żałować - spora dawka humoru, wymiana doświadczeń i poglądów a to wszystko przy miłej i zdrowej atmosferze. Nie z wszystkim sie pozegnałem :) ale lepiej się witać niż żegnać. Irku mam nadzieje ;) że żonie się podobało.

Szukam kogoś kto ma zdolności graficzne i podejmie się zmontowania filmiku z krótkimi wywiadami przeprowadzonymi podczas SEO PARTY 2007... :D

Pisać na PW lub na GG: 8892623

Trzeba to zmontować i wrzucić jak najszybciej - najlepiej jeszcze dzisiaj !

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Cytat
Irku smile.gif mam nadzieje że żonie się podobało
Nie wyklucza kolejnych wizyt na takich spotkaniach, więc nie jest źle :D

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

@Deino - fotek z konferencji niestety nie ma. Prelegenci nie zgodzili się aby ich fotografować, więc będą tylko fotki z części artystyczno-rozrywkowej :D Już zrzucam i niebawem podam linka do pobrania.

@Szook - drużyna Onietu utworzyła pierścień mocy, który niestety został rozbity przez przeważającą Oniet sumą wagi poszczególnych członków drużyny PIO. :)

a wynik był naprawdę 3:2 (tylko wszystkie wpadły do jednaj bramki ;), ale to nie ważne, ważne kto strzelał :P

tak słać zdjęcia - ja postaram się także napisać reportaż opisujący foto by umieścić na stronie seoparty.

Mimo że mnie wszystko boli, siedze teraz popijając piwko i wspominając mecz.

Zapewne wiele osób które był 1 raz na imprezie seo, jak i pozostałe które poznały nowych ludzi mogą śmiało powiedzieć iż doszło do pełnej integracji :D. Były też przypadki prób integrowania się z ognieskiem, choć tych nie będę opisywał.

Ja jestem bardzo zadowolony, była masa nowych twarzy, masa osób które bywają na PIO lecz żadko piszą bądź tylko obnserwują.

Ogólnie zajefajnie - A następna będzie jeszcze lepsza :).

o jejku spaaaaaaaccccc :) tylko jedno pytanie czemy nikt nie pozdrawia gwiazdy ostatniej nocy Sz.P. Gerarda zwanego Generałem :D oj było bosko ;-DDDD

Dzięki za dobrą zabawę :-)

Bełdzio napisał(a):
tylko jedno pytanie czemy nikt nie pozdrawia gwiazdy ostatniej nocy Sz.P. Gerarda zwanego Generałem :D oj było bosko ;-DDDD

Bo czekamy aż wystąpi na youtube... Materiał pewno zrobi furorę...

PS

Dzięki za zaproszenie :)

survi napisał(a):
ps. mariola mam nadzieje ze na drodze nie przestraszylem tymi awaryjnymi... kolo jagodzianek :D

bo chyba nie poznaliscie nas i jakos dziwnie zwolniliscie :)

Zwolnilam, żeby Ci zrobić miejsce przed sobą ;)

A tak na poważnie to szczęśliwie dowiozłam drużynę do Katowic, co widać po zamieszczonych postach. Dzięki za miłe spotkanie, mam nadzieję, że kolejne będą tak samo udane, albo i bardziej.

Pozdrawiam

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności