Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przyjazd rodzinny jak najbardziej mile widziany :) sugeruje jednak sobie zrobić wcześniej rezerwacje bo z tego co widzie nie tylko po forum ale i GG jest spore grono osób co jedzie a sie jeszcze nie zgłosiło , wiec spóźnialscy zapewne będą musieli zabrać namioty :)

Zna ktoś jakąś firmę od pinball’a z Łodzi może by zorganizowali dla nas jaką małą masakrę ?

Marketing internetowy dla firm

Buncol - mysle ze wieczorkiem wiec spokojnie a nawet jak trafisz ze juz trwa - to nie mysl ze trwac bedzie 5 min :).

Jezeli natomiast zastanawiasz sie o ktorej juz mozesz być ;) to ja bede tam wczesnie i sporo ludzi tez dojedzie wczesniej.

Wiadmo że organziatorzy chcać pomóc pozostałej grupie muszą ich przywieźć z Łodzi - np ludzie jadący PKP/PKS.

Wiec zanim wszystkich pozwozimy to chwile potrwa :).

Co do rezerwacji to dokładnie jak napisał Xann - na stronie www.seoparty2k7.com można znaleźć namiary na rezerwacje jak i w 1 poście Jimmiego.

Pozdrawiam

Mariusz

Chodzi mi o to, że przyjadę ale dopiero wieczorem bo o 17 mam jeszcze egzamin w szkole. Ewentualnie jakby ktoś chciał się z Łodzi zabrać to mógłbym wziąć 4 osoby bo jadę sam samochodem wracał będę również tego samego wieczoru bo w niedzielę o 12 znów egzamin :/

Kurdę czemu wy zawsze takie ciekawe spotkania musicie robić jak jest sesja w szkole :)

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

wpadaj spokojnie - tym bardziej że jak piszesz jesteś z Łodzi.

Buncol nigdy sie człowiek nie wstrzeli z terminem.

ja imprezke widze tak:

Wakacje - null imprezka.

Obecna imprezka to:

NOC POZYCJONERÓW, SOCZEK, INTEGRACJA BRANŻY SEO I PIO, SOCZEK, PODSUMOWANIE ROKU, SOCZEK, POMYSŁY NA KONKURS, SOCZEK, POMYSŁY NA DALSZY ROZWÓJ, SOCZEK, MYSLE ZE MICHAL dowiedzie kilka ksiazeczek z autografami :). No i oczywiscie wszystkich Was chce nagrac - na zasadzie Witam jestem Buncol czytam PIO, slucham Szook.fm pije tylko soczek :).

Stad taki termin ;) bo później to blada - ludzie na urlopach - a w roku cieżko zrobić coś takiego :).

hehe Edyta - MMp dobrze odpisał.

A na poważnie jak :) masz mieć wątpliwości czy można czy nie :) wpadnij na SEO PARTY a sama sie przekonasz że nie bardzo można kupić ;).

Afrael Intru Normanos - Was moge zapisac na jeden pokoik w poniedziałek - zaliczki , albo poprostu zgadajcie sie tutaj i zrobicie rezerwacje sami.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności