Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

ja chjcial afra nastraszyc ;).

A na powaznie to faktycznie - z jezem sie fajnie soczki ciagnie :).

Widząc że wątek ma stałych czytelników :) postanowiłem zrobić tak:

Kto rano wstaje temu KODY DAJE :). Kody do Boksy Onet - 50 zł sztuka.

GG: 5861132 odzywam się na GG - piszemy wstałem - ja odsyłam KOD :).

Za 2 godziny następne 5 kodów :).

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobra - Kadzielawski rezerwuje we własnym zakresie z żonką.

Intru, Jeż, NRM, Afrael - bo te osoby chcą bym rezerwował dla nich

zaliczka z nickiem na konto:

Anna Grabowska

30 1140 2004 0000 3102 3482 5910

To dla Was zaklepuje 1 pokoik 4 osobowy

od soboty do niedzieli - zaliczka 35 zl osoba. Koszt = podział ceny pokoju na 4.

To ja wstępnie podsumuje:

Jimmi + towarzysząca, Michał + towarzyszące 2, Intruder, Jeż, Normanos, Afrael, Xann + towarzysząca, Noone, Mickey albo przekrecilem, Ja + towarzysząca + mkane jedzie ze mna z poznania i prawdopodobnie Kazur ze Szczecina, Kadzielawski + towarzysząca, Irek + towarzysząca na 95% jak zrobi rezerwacje, Saint.

naliczyłem 22 osoby.

Rezerwacją wstępna objętą są osoby:

Jimmi, Michał, Xann, Ja, Normanos, Mkane, Noone, Mickey, (jez,intruder czekam na info czy zalatwiac czy sami zalatwiacie).

kogoś pominełem ?

Osovby które dokonuja rezerwacji samemu proponuje robić to w miare szybko. Domki all zajete.

2 osobowy pokoik jest tylko jede, jedno osobowy - 1, i 4 osobowe jest kilka z czego jeden zajmuje dla osob ktore sie zglosily.

ale widze że wstaje podobnie jak ja :) Pierun jaśnisty :) ściernisty i jakie tam jeszcze były dokladnie nie pamietam.

Ale kto rano wstaje ten koda dostaje: GG - 5861132 :) tylko przez godzinke od napisania postu :).

Czas na forum kłamie: jest godzina 4:53 :) nie 5:53

Pozdrawiam

Mariusz

Dobra - ja też dołożylem do zamówienia pokoik 4 osobowy zgodnie z ustaleniami.

Z tego co wiem kolega czachapl zarezerwowal 4 - ale jedzie w 2 osoby wiec jak cos bedzie mozna dorezerwowac 2 osoby w jego pokoju.

Ale jak narazie zaliczkę dostałem tylko od NORMANOSA.

Zaopatrzenie jest 1 km od domków/dworku.

Grill stacjonarny, miejsce na ognisko + grille ktore dowieziemy.

4 osobowy pokoik ! :)

Rozmawialem z kurtem wziol 1 osobowy. Ale jak cos to on sie dokoptuje do 4 i bedzie mogl sie zamienic z jakas parą zeby sobie byla w swoim pokoju ;).

Z rezerwacji wnioskuje ze osob bedzie nie mało :). Nie spodziewałem się ze z imprezy która planowalismy z Jimmim , Michałem i Xannem wyjdzie :) takie wielkie party - zakladalismy spokojna imprezke na poczatku kilka osob :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności